Велика швајцарска диплома из вегетаријанске кулинарске уметности
Culinary Arts Academy Switzerland
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Port-Valais, Швајцарска
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
3 semesters
Tempo
Redovne studije
Školarina
CHF 44.100 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Uvod
Istrazhite zdravstvene prednosti vegetariјanske kuhinje i nauchite kako da pripremite vegetariјanska fina јela, kroz savladavanje prezentatsiјe, zamene sastoјaka i uparivanje vina.
Program highlights
Nauchite kako da napravite i transformishete bilo koјe јelo u vegetariјansku gozbu!
- Izaberite јedan od nasha dva vegetariјanska kursa podrzhana u industriјi.
- Steknite veshtine za pripremu vegetariјanskih finih obroka tako shto ћete savladati prezentatsiјu, zamene sastoјaka i uparivanje vina.
- Nauchite osnove sluzhbenog bontona, vazhnost balansiranja ishrane i zdravlja i stroge higiјenske protokole.
- Kulinarski program svetske klase koјi vas osposobljava sa tehnichkim veshtinama koјe su vam potrebne da biste bili kuvar sa Mitshelin zvezdom.
- Razmene vrhunskih vegetariјanskih kuvara i restorana.
- Diplomiraјte sa:
- Velika shvaјtsarska diploma iz vegetariјanske kulinarske umetnosti
galerija
Prijem
Nastavni plan i program
Struktura
Naučite bitne praktične aspekte vegetarijanskog kuvanja i shvatite razvoj vegetarijanske kuhinje i uticaj drugih prehrambenih potreba kroz jedan od naših specijalizovanih vegetarijanskih kurseva.
Godina 1 - Švajcarska velika diploma u vegetarijanskoj kulinarskoj umetnosti: Le Bouveret
Diplomirao sa švajcarskom velikom diplomom u vegetarijanskoj kulinarskoj umetnosti
Termin 1:11 nedelja
- Osnove vegetarijanskog i biljnog kuvanja
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Vegetarijanska i biljna gurmanska kuhinja
- Ukus kroz vreme: Istorija i kultura vegetarijanske kuhinje i biljne dijete
- Uvod u vegansku umetnost pečenja i peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili širom sveta (4-6 meseci) za stazu Švajcarske velike diplome
Termin 3:11 nedelja
- Vegetarijanske kuhinje sveta
- Veganske kreacije deserta
- Vegetarijanski kulinarski trendovi: cela hrana, održivost i šire
- Obuka za upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački
Stažiranje
- Švajcarska ili širom sveta (4-6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu ili diplomu
Godina 1 - Diploma iz vegetarijanske kulinarske umetnosti: Le Bouveret
Diplomirao sa diplomom iz vegetarijanske kulinarske umetnosti
Termin 1:11 nedelja
- Osnove vegetarijanskog kuvanja
- Osnove veganskih& poslastica od peciva
- Komplet alata za vegetarijanski kuvar
Termin 2:11 nedelja
- Gurmanska vegetarijanska kuhinja
- Veganske kreacije deserta
- Profesionalni kuvar
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu