Keystone logo

59 Sertifikat Programi u Nauka o životu 2024

Filteri

Filteri

  • Sertifikat
  • Nauka o životu
Polja studija
  • Nauka o životu (59)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Sertifikat Programi u Nauka o životu

Сертификат је документ који даје доказ да је студент завршио обуку за одређену вештину или посао. Примање сертификата обично подразумева извођење серије курсева и тестова и обично траје око годину дана за завршетак.

Шта је сертификат у животним наукама? Студенти који желе да сазнају више о природним наукама и како то одговарају и утичу на наш свет су примерни кандидати за овакву врсту сертификације. Курс биотехнологије је један од примера потенцијалног пута студирања. Намењен је учењу ученика основама конструкције ДНК и производњи протеина, вакцина, ензима и метаболита. Такође предаје студенте савремене технике за одвајање биомолекула. Ово је интензиван програм за оне са биолошким пореклом који желе да сазнају више о томе како да манипулишу генетиком ћелија и како да то имплементирају у медицини, исхрани и животној средини.

Са сертификатом о природним наукама, студенти могу проћи кроз фокусиранији детаљни програм учења како би побољшали своје вештине у одређеној области. Са цертификатом за управљање земљиштем, на примјер, ученици уче да класификују земљу, организују истраживачки материјал и како комуницирају неопходно за рад на тиму.

Трошкови сертификације на ову тему варирају. Може бити доступан и скраћени рад са сатима и редовним курсевима на мрежи, као и курсеви на кампусу за ручно искуство.

Кариерне стазе се разликују за оне који добију сертификат у природним наукама. Зависи од фокуса програма. Са цертификатом за управљање земљиштем, студенти могу постати сертификовани научници земљишта који раде на помоћи у пољопривредним питањима проучавајући и категоризујући земљиште у различитим регионима. Са цертификатом о хортикултурном пејзажу, ученици могу да управљају расадницима или чак иду у пејзажну архитектуру.

Трошкови школарине варирају за сертификате из природних наука. За оне који су заинтересовани да знају више о доступним програмима сертификације, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца о вођству.