Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Sertifikati za one na post diplomskim studijama (Sertifikat za studente post diplomskih studija) Programi u Dizajn proizvoda 2024

1 Sertifikat za studente post diplomskih studija Programi u Dizajn proizvoda 2024

Pregled

Често краћи од других типова образовања, постдипломски сертификат је доступан студентима са додипломским акредитивима. Ако стручњаци добију своје додипломско образовање у неповезаном пољу, радно искуство може понекад заменити услове за пријем.

Шта је постдипломски сертификат у дизајну производа? Покривајући широку област потенцијалних подручја, дизајн производа може укључивати дизајн, стварање и побољшање производа и дигиталних и физичких. Разликује се по програму, можда ћете имати прилику да се специјализујете у дигиталном дизајну или више ниша подручја као што су дизајн намештаја или дизајн амбалаже. У већини случајева проучавате физичке факторе дизајна производа, као што су ергономија и приступачност, као и брендирање и маркетинг који су повезани са успјешним примјеном производа. Курсеви у овим програмима имају тенденцију да нагласе развој портфолија у односу на теоријско учење и често подразумева рад са стварним потрошачима и клијентима у стварању или побољшању различитих производа.

Дизајн производа има тенденцију да буде високо колаборативан, а студенти који успију у овим програмима могу развити одличне вештине тимског рада, поред техничке способности и софтвера за моделирање и илустрацију помоћу рачунара. Ове вештине могу касније довести до веће каријере или обезбедити мост до напреднијег образовања.

Ниједна институција или програми додјеле цертификата не слиједе исти распоред накнада. Контактирање ваших потенцијалних школа често је најбољи начин за процјену укупних трошкова и осигурати да програм испуњава ваше финансијске циљеве.

Захваљујући експанзији дизајна производа, можете пронаћи могућности у разним областима, иако је технологија најутицајнија индустрија за дипломце. Могуће позиције могу укључивати дизајнера производа, стратегију садржаја, дизајнера интеракције, инжењера за развој производа или произвођача производа, али има и других позиција ван технологије. Нетехнички послови који могу бити доступни могу се наћи у производној и цивилној индустрији гдје су вештине дизајна производа критичне за индустријске дизајнере, дизајере намештаја и текстилне технологе.

У зависности од фокуса вашег постдипломског сертификата у дизајнирању производа, можда ћете моћи да завршите неке или све своје класе на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Sertifikat za studente post diplomskih studija
 • Studije dizajna
 • Dizajn proizvoda
Polja studija
 • Studije dizajna (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije