Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 15 Akademski kurs Programi u Obuka za kozmetičara estetičara 2023

15 Akademski kurs Programi u Obuka za kozmetičara estetičara 2023

overview

Šta je estetska obuka?
Estetičar pruža usluge nege kože. Ovo može uključivati bilo šta, od tretmana lica i depilacije voskom do specijalizovanijih tretmana poput mikrodermoabrazije i hemijskih pilinga. Estheticians obično rade u salonima, banjama ili dermatološkim kancelarijama, ali neki mogu raditi i u drugim okruženjima, kao što su kozmetičke prodavnice.

Zašto je Esthetician Training važan?
Mnogo je razloga zbog kojih je obuka estetičara važna. Prvo, važno je naučiti kako bezbedno i efikasno pružati usluge nege kože. To uključuje znanje kako odabrati i koristiti prave proizvode, kao i kako pravilno izvoditi tretmane. Pored toga, obuka estetičara može vam pomoći da bolje razumete kožu kako biste svojim klijentima mogli pružiti najbolju moguću negu. Konačno, obuka estetike takođe vam može pomoći da izgradite uspešnu karijeru u industriji nege kože.

>pišite o stepenima/programima za obuku estetičara ovde
Postoji nekoliko različitih vrsta programa obuke estetičara. Većina programa će ponuditi sertifikat ili diplomu, ali postoje i neki koji nude diplome saradnika i prvostupnika. Vrsta programa koji odaberete verovatno će zavisiti od vaših ciljeva u karijeri i količine vremena koje morate posvetiti studijama. Međutim, svi programi će vam pružiti potrebne vještine i znanja za uspjeh na terenu.

>šta ću studirati tokom svog stepena esthetician Training?
Većina programa obuke Esthetician će uključivati časove o anatomiji i fiziologiji kože, poznavanju proizvoda, tretmanima lica, metodama uklanjanja dlaka i nanošenju šminke.

read_more

filters

  • Studije Kozmetologije
  • Obuka za kozmetičara estetičara
fields_of_study
  • Studije Kozmetologije (15)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format