Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 44 Akademski kurs Programi u Menadžment u oblasti Keteringa 2023

44 Akademski kurs Programi u Menadžment u oblasti Keteringa 2023

overview

Šta je upravljanje prehrambenim uslugama?
Upravljanje prehrambenim uslugama je posao vođenja restorana i drugih preduzeća vezanih za hranu. Uključuje sve, od planiranja i budžetiranja, do naručivanja zaliha i upravljačkog osoblja. Upravljanje prehrambenim uslugama je izazovan i nagrađujući izbor karijere za one koji imaju strast prema hrani i korisničkoj službi.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz menadžmenta prehrambenih usluga?
Diploma iz upravljanja prehrambenim uslugama može dovesti do karijere u industriji prehrambenih usluga, rada u restoranima, ugostiteljskim kompanijama ili drugim preduzećima vezanim za hranu. Sa diplomom iz menadžmenta prehrambenih usluga, imaćete znanje za upravljanje poslovanjem prehrambenih usluga od početka do kraja. Naučićete veštine da budete odgovorni za sve, od budžetiranja i planiranja menija. za naručivanje zaliha i rukovodeće osoblje.

Koje vrste stepena upravljanja prehrambenim uslugama postoje?
Na raspolaganju je mnogo različitih vrsta stepena upravljanja prehrambenim uslugama, od stepena saradnika do diploma i šire. Svaka vrsta stepena pružiće vam različita znanja i veštine koje će vam pomoći da uspete u industriji prehrambenih usluga. Stupnjevi saradnika u upravljanju prehrambenim uslugama obično traju dve godine da se završe i pružaju vam osnove vođenja posla sa uslugom hrane. Diploma menadžmenta prehrambenih usluga obično traje četiri godine i pruža vam dublje znanje o industriji prehrambenih usluga. Dostupne su i magistarske studije u upravljanju prehrambenim uslugama, što može potrajati dve do tri godine. Ovi programi vam pružaju najnaprednija znanja i veštine koje će vam pomoći da uspete u industriji prehrambenih usluga.

Šta ću studirati tokom mog stepena upravljanja prehrambenim uslugama?
Tokom vašeg stepena upravljanja prehrambenim uslugama proučavaćete razne predmete vezane za industriju prehrambenih usluga. Naučićete o upravljanju poslovanjem, bezbednosti hrane, ishrani i planiranju menija. Takođe ćete steći praktično iskustvo kroz stažiranje ili druge praktične mogućnosti. Do kraja vašeg studijskog programa, imaćete znanja i veštine potrebne za uspešno upravljanje poslovanjem prehrambenih usluga.

read_more

filters

  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
  • Menadžment u oblasti Keteringa
fields_of_study
  • Turizam i Ugostiteljstvo (44)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format