Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 9 Akademski kurs Programi u Lični razvoj 2023

9 Akademski kurs Programi u Lični razvoj 2023

overview

Šta je lični razvoj?
Lični razvoj je proces poboljšanja sebe u svim oblastima života, uključujući fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne aspekte. Može uključivati postavljanje i postizanje ciljeva, razvijanje novih veština i znanja, poboljšanje zdravlja i blagostanja i izgradnju pozitivnih odnosa. Lični razvoj može biti doživotni proces ili može biti nešto što preduzimate u određenom vremenskom periodu, na primer kada radite na ličnom cilju.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz ličnog razvoja?
Postoji mnogo različitih stvari koje možete da uradite sa diplomom u ličnom razvoju. Neki ljudi odlučuju da koriste svoje veštine i znanje kako bi pomogli drugima da poboljšaju svoj život, dok drugi mogu unaprijediti svoj lični rast i razvoj. Takođe su dostupne mnoge mogućnosti karijere za one koji imaju pozadinu u ličnom razvoju, kao što su rad kao životni trener, konsultant za lični razvoj ili u ulozi ljudskih resursa.

Koje stepene mogu zaraditi u ličnom razvoju?
Diplomi ličnog razvoja dizajnirani su da pomognu studentima da se poboljšaju u svim oblastima života. Nastavni plan i program obično uključuje kurseve iz psihologije, sociologije i drugih nauka o ponašanju. Studenti takođe istražuju obuku u postavljanju ciljeva, upravljanju vremenom i drugim veštinama ličnog razvoja.

read_more

filters

 • Samonapredovanje
 • Lični razvoj
fields_of_study
 • Samonapredovanje (9)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format