Keystone logo

14 Kurs Programi u Studije Poslovanja Prodaja 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Studije Poslovanja
  • Prodaja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Kurs Programi u Studije Poslovanja Prodaja

Тема продаје је разнолик као и низ производа и услуга које постоје на светском тржишту. Продаја Курсеви се информативни поглед на појединачним кохезивних делова предмета за побољшање студентима 'укупну стручност. Уградњом теоријске и стратешке концепте са примењеним, практичног искуства, професори у продаји курсева су у стању да пружи студентима боље разумевање трговине, тржишта, производа, микро-и макро-економски појмови, пословни менаџмент и профитабилност, да поменемо само неке.

Неке теме које су покривене продајних курсева, на пример, обухвата основе менаџмента продаје, водеће ефикасну продајну силу и Ретаил Манагемент. Продаја курсеви ће такође преносе вештине потребне за одређивање цене, вредновање продајне перформансе, мотивисање особља продаје, маркетинга производа и разумевање купца.Доступно у институцијама широм света, следеће продаје курсеви су домаћин на високо цењених институција и поучени угледних, искусних наставника.

Једноставно кликните на дугме испод за више информација о томе како ови курсеви продаје можете ставити на брзом путу до награђивања каријеру у продаји или сродних области пословања. Такође можете тражити додатне информације од школе око једног одређеног курса који Вас интересује.