Keystone logo

10 Kurs Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Društvene nauke
  • Međunarodni odnosi
Polja studija
  • Društvene nauke (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Kurs Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi

Међународни односи је академска област која се фокусира на односе између држава, државе, невладиних организација (НВО), и мултинационалних корпорација (МНК). Међународни односи курсеви су погодни за рад професионалаца који желе да изграде неки професионални развој, редовни студенти и људи са академским интересовањем за тему. Међународни односи курсеви могу дотаћи једног броја субјеката и питања као што су људска права, тероризам, глобализација, еколошку одрживост, нуклеарног оружја, Глобал Финанце и страног интервенционизма.

Међународни односи курсеви могу трајати од неколико дана до годину дана. Неке међународне односе курсеви кулминирати давање сертификата или дипломе након успешног завршетка.Студенти уписани у међународним односима акредитованих курсева на универзитетима и школама широм света, као што су они наведени у наставку, стећи драгоцене увиде у другим културама, земаља, вредности и уверења.

Развити дубље разумевање комуникацију и заједничке активности између земаља широм света, размислите упису у једној од међународних односа курсева наведених доле. Ви такође можете да сузите претрагу помоћу падајуће меније, а за више информација о било који од курсева који вас интересују за само један минут, користећи при руци ВебФорм.