Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Kursevi Programi u Japanski 2024

8 Kurs Programi u Japanski 2024

Pregled

Шта је курс језика у јапанском?

Јапански језик је потпуно другачији од индоевропских језика због ослањања на терен акцентима и гласовне дужине сугласник / самогласник. Реч ред је обично предмет-објекат-глагол и укључују елементе такозване "" честице које указују како речи функционишу граматицки. Особеност јапанском језику који је нешто тешко за енглески језик да се схвати да је именица нису родно специфичне или број. Поред тога, глагол коњугације се заснива на гласа и напета и придеви морају бити коњуговани као добро.

Које су предности узимања курс језика у јапанском?

Учење барем елементарне аспекте јапанском језику је готово битан ако особа планира да раде за међународне корпорације, високотехнолошких компанија или владиних агенција.Говори преко 130 милиона људи (углавном у Јапану и суседним острвима), јапански језик представља један од главних језика у свету који се такође говори у другим азијским земљама као добро.

Колико кошта да се курс језика у јапанском?

Трошкови курса јапанског језика могу да се крећу од $ 500 до $ 1500 УСД (400 до 1200 евра) у зависности од тога где се узима и курс универзитет школарине.

Који су захтеви за курс језика у јапанском?

Свако преко 18 са средњом стручном спремом, односно противвредност могу да се упишу у колеџ или универзитет курс јапанског језика.

Какав каријерно усавршавање можете очекивати са курса језика у јапанском?

Учење јапански и културне нијансе околних језика ће сигурно проширити ученик 'с могућности запошљавања, нарочито у државним и пословног сектора. Поред тога, многи транснационалне корпорације и невладине организације активно траже преводиоце који пишу, говоре и разумеју јапански да помогне убрза пословне трансакције.

Где да се курс језика у јапанском?

Јапански језика курсеви се нуде на мрежи и на бројним европским, Блиског истока и Азије универзитете и колеџе. У зависности од тога да ли је ученик хонорарни или редовни студент, завршетак курса јапанског језика може да потраје између шест и 12 недеља.

Pročitajte više

Filteri

 • Kurs
 • Jezici
 • Japanski
Polja studija
 • Jezici (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije