Keystone logo

7 Kurs Programi u Higijena u proizvodnji hrane i pića 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Studije hrane i pića
  • Poslovanje u oblasti industrije hrane i pića
  • Higijena u proizvodnji hrane i pića
Polja studija
  • Studije hrane i pića (7)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Kurs Programi u Higijena u proizvodnji hrane i pića

    Курсеви могу премостити академски јаз или пружити додатна знања и вештине за оне који већ имају каријеру. У зависности од фокуса студирања, курс може трајати шест месеци до две године.

    Које су курсеве хигијене хране и пића? Ови курсеви су дизајнирани да припремају студенте да раде у различитим аспектима услуге хране и пића. Чистоћа и сигурност су неопходни у овој линији рада, а студенти ће стећи вештине неопходне за одличну хигијену. Теме многих курсева укључују употребу сигурносних састојака, практичну добру личну хигијену, безбедно руковање и складиштење хране, као и очување чистоће области, опреме и посуђа. Неки програми могу укључивати практичну праксу у лабораторијском окружењу или у стварној храни.

    Студенти који узимају курс за хигијену хране и пића добијају вештине као што су организација, безбедно руковање храном и тимски рад. Ове способности могу побољшати изгледе дипломаца и помоћи им иу свом личном животу.

    То ће се разликовати од места до места, али многи предмети за хигијену су обично кратки и јефтини. Међутим, постоје различити фактори који укључују укупне трошкове, тако да ученици треба директно ступити у контакт са школама како би се питали о финансијским захтјевима.

    Овај курс може помоћи студентима да нађу посао у различитим областима, у зависности од нивоа образовања и искуства. Положаји на нивоу ентитета могу укључивати помоћника за прехрамбену индустрију, аутобусе, асистент храну за храну и помоћнике кухиње. За оне који имају више искуства, називи радних мјеста могу укључивати кувара, бармена, оператора хране, сервера ресторана, кувара, шефа кухиње, шефа пецива, супервизора кухиње, угоститеља и менаџера хране и пића. Послодавци могу укључивати ресторане, барове, хотеле, одмаралишта, центре за догађаје или власнике прехрамбених возила.

    Овај курс може бити доступан на локацији близу вас или чак и на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.