Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Kursevi Programi u Epidemiologija 2023

3 Kurs Programi u Epidemiologija 2023

Pregled

Појединци који узимају курс у епидемиологију уче о контроли незаразних и заразних болести у заједницама. Термин потиче од речи епидемије, а поље проучавања фокусира на зала и маладиес утичу велике групе људи.

Многи људи се питају, шта је курс у епидемиологију? Ово је комплексна област студирања, јер епидемиолози концентрисати на различите ствари. Садржај курса обухвата заразне болести које произилазе од вируса и бактерија као што су мале богиње, незаразне болести везане за ДНК предиспозицији, живота и маладиес као што је рак плућа, чирева, рак дојке, и коронарних болести. Студенти ће научити да анализирају статистику, обавља лабораторијске експерименте, а истражује на терену, како би се разумело како епидемија шири. Управљање политике јавног здравства је још једна важна област истраживања које ће бити покривене кроз курсу.

Преузимањем часове у овој арени, појединци постају спремни да истражују, прикупљају податке, и анализира га да би задржали своје сународнике људе сигурно. Не само да епидемиолози смислио одговора, они уче да на одговарајући начин га поделим са заједницама кроз ефективну писања и извјештавања.

Учење институције широм света нуде курсеве епидемиологију, а цене варирају у зависности од школе, формат испоруке, и дужине класа. Појединци треба да контактирају факултете они су заинтересовани за похађање за одређене трошкове.

После студија епидемиологију, појединци могу да ступе на широком спектру каријере. Они могу бити запослени од стране владе на град, државу, националне или глобалном нивоу. Постоје позиције које раде са Центра за контролу болести у превенцији, извештавање и истраживање.Траже посао могу постати научници, истраживачи, медицинске чланови Одељења за здравство особља, медицински писци, или лекари који су се фокусирају на појединих заразних болести или хроничних стања.

Ако сте вешти у израду статистике, обављање истраживања, и суочавање са јавношћу, него наравно у епидемиологију могу вам припремити за награђивања каријеру. Да бисте се регистровали за курс, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Kurs
  • Zdravstvena zaštita
  • Svetsko zdravstvo
  • Epidemiologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije