101 Kurs Programi u Уједињени Арапски Емирати for 2024

Kurs Programi u Уједињени Арапски Емирати for 2024Filter
    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    5 dana

    Na kampusu

    Engleski

    Овај практични курс ће вас припремити за узбудљиву каријеру у управљању људским ресурсима и лидерству. Побољшајте своје изгледе за напредовање у каријери користећи овај програм као основу за даље студије у овој брзорастућој области.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
    • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати
    • + 4 more

    Fleksibilno vreme

    20 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Унлоцк потенцијал ваших ученика са практичном и стручном усавршавању наставника који се фокусира на освежавајућих и развоју наставне вјештине. Уверите се да сте уверени у модерном мултикултурном и мулти-језичком учионици са међународним сертификације ТЕСОЛ наравно Етон Института ...

    • Fontainebleau, Француска
    • Singapore, Сингапур
    • + 2 more

    Na kampusu

    Engleski

    • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

    Na kampusu

    Engleski

    Курс је академски оријентисан пословни програм који има за циљ да вам пружи широко разумевање кључних менаџерских позиција. Курс се састоји од 8 модула и 8 писмених задатака. Сваки модул се састоји од вођених сати учења материјала са додатном вредношћу факултативних материјала који садрже препоручене вежбе, препоручена читања, Интернет ресурсе и вежбе самотестирања.

    • Casablanca, Мароко
    • Brussels, Белгија
    • + 1 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Blended, Na kampusu

    Francuski

    На обуци - Исламски инвестициони фондови проучават ћете Принципе улагања у складу са шеријатом; Структура исламских инвестиционих фондова; Методологија за одабир хартија од вредности у складу са шеријатом; Методологија за пречишћавање прихода који нису у складу са шеријатом; Маркетинг, дистрибуција и маркетинг.

    • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Овај курс уводи студенте у свет графичког дизајна и визуелне комуникације. Даће вам преглед целокупног професионалног производног процеса: од развоја визуелних концепата, планирања пројеката и представљања до имплементације дизајна у професионалном графичком софтверу.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    АГИ-јева Дигитална лабораторија је заједничко улагање Атлас групе институција са Орелл Дигитал Лангуаге Лаб (ОДЛЛ), водећим добављачем услуга информационе технологије специјализованим за интелигентно прилагођена софтверска решења специфична за клијента која доносе резултате и додају вредност за наставнике, студенте и институције учење.

    • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski, Avestana

    ИБТИКАР (арапски за иновације) делује као платформа за каналисање иновативног духа у нашем пословању и шире како би генерисао идеје које проналазе нове начине за пословање.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski, Avestana

    Да бисте развили вештине процене прилика и претњи у конкурентском окружењу, на данашњем тржишту изванредни учинци више нису довољни ако желите да напредујете у каријери. Слика и видљивост сада су кључне компоненте успеха у каријери. Ви сте бренд - и морате знати за шта се ваш бренд залаже.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Ово је курс на којем се студенти уче различитом софтверу за израду веб странице. Да ли знате колико кошта развој добре веб странице? Израда добре веб странице кошта око 500 до 5000 долара. Да ли мислите да имате креативну предност над другима?

    • Al Nahda, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Колеџ нуди два некредитна курса преколегијске санације - један на енглеском и један из математике за кандидате који показују довољна обећања за академски успех на ЕЦМИТ-у, али за које се процењује да недостају у постигнућима и спремности да започну колегијалне студије .

    • Al Ain, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Syscoms Information Technology Institute је разнолики подухват ЛУЛУ Групе, који је обављао различите пословне активности широм света и са седиштем у Абу Дабију. Познати институт за квалитетно образовање у региону од 1990. године, Сисцомс Институте тренутно нуди кратке курсеве информационе технологије, пословне администрације, меких вештина и језика.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Финансијска анализа је витални део сваке одрживе и профитабилне организације, јер само стручњак у анализи финансијских извештаја може да контролише показатеље учинка и целокупно здравствено стање организације. Овај курс о техникама финансијске анализе је од суштинског значаја за оне који морају читати, разумети и анализирати финансијске извештаје.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Да ли сте знали да је француски, уз енглески, једини језик који се говори на пет континената? Има снажан утицај у свету моде, уметности, музике, позоришта, као и хране. У последње време постоји све већа потражња за појединцима који говоре француски језик у многим мултинационалним компанијама, посебно у овим индустријама.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Engleski

    Овај курс је развијен како би омогућио делегатима да схвате како се адекватно и компетентно изражавају и понашају у одређеним пословним ситуацијама стицањем релевантних вештина за активно управљање и учествовање на састанцима, учествовање у телефонским разговорима и руковање позивима, давање јасних и уверљивих презентација, самопоуздање ажурирања статуса, ефикасно преговарајте, повезујте се и интерактивно дружите и пишите јасне и ефикасне пословне документе и преписку.