Filter
Kursevi
Италија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pronađite Kurseva u Studije Ekonomije u Italiji

Курс се односи на специјализовану студијском програму. То се обично дешава у кампусу, али може да се испоручује на мрежи. Курсеви су популарни за људе који желе да добију специфична знања из једног предмета.

Узбудљив и јединствен поље, економија и администрација подразумева проучавање како веће економије и индивидуалног понашања у тој привреди. Напредна знања економије плус обуке у пословању, финансијама и јавне политике приуштити много могућности каријере за стручњаке да помогну и јавне и приватне организарионс сектора.

Италија, званично Републике Италије, је јединствена парламентарна република у оквиру Европске уније, који се налази у Јужној Европи. На северу се граничи Француска, Швајцарска, Аустрија и Словенија заједно Алпа.

Kurseve u Studije Ekonomije u Italiji

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Studije Ekonomije, Италија

European School of Economics

ЕСЕ Специјализовани програм за финансије је намењен амбициозним менаџерима фондова и професионалним инвестиционим аналитичарима и испитује принципе финансирања и инвестиц ... [+]

ЕСЕ Специјализовани програм за финансије је намењен амбициозним менаџерима фондова и професионалним инвестиционим аналитичарима и испитује принципе финансирања и инвестиционих одлука и њихов утицај на широк спектар савремених питања управљања. Ученици не само да испитују спољашње узроке и ефекте богатства, већ је још важније да се погледају невидљиви унутрашњи узроци.

Овај програм пружа синтезу финансијске политике у стратегију која интегрише организациону сврху и циљеве. Фокус курса је на тренутном размишљању у вези са вредновањем фирме, процесима инвестиционих одлука, финансирањем и политиком дивиденди, управљањем имовином, финансијским стратегијама и теоријом портфолија. Овај курс такође обухвата финансијску анализу, планирање и концепт ризика. То укључује формирање и коришћење текућих средстава, обртног капитала и кредитне политике. Финансијско управљање укључује разумијевање дугорочних финансијских инструмената и структуре капитала.... [-]

Италија Rome Milan Florence
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom