Filter
Kursevi
Италија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte sve Kurseva u Poslovanje u sportu u Italiji

Закон курсеви су намењени да буду предузете од стране оних који желе да унаприједе своје лични развој. Без обзира да ли се курсеве у учионици или онлине, постоји низ специјализованих области студија. Неки од њих су регулаторни теорије, привредног права и интелектуалне својине.

Они који желе да студирају спортски бизнис често сматрају да су у стању да уђе у разноврстан и узбудљив поље. Ова врста програма бави пословном теоријом и принципима, посебно у контексту атлетике, спортске, и такмичења.

Званично познат као Републике Италије, земља се налази у јужној Европи. Службени језик је италијански и богат културни капитал је Рим. Многи од најстаријих универзитета на свету 'с се налази у Италији, посебно на Универзитету у Болоњи (основан 1088). Постоје три Супериор факултети са "статус универзитета ", три института са статусом докторских Факултети, који функционишу на додипломским и постдипломским студијама.

Kursevi u Poslovanje u sportu u Italiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Poslovanje u sportu, Италија

European School of Economics

ЕСЕ професионални програм у спортском менаџменту пружа студентима широк поглед на различите спортске области и вјештине потребне за успјех у овој области менаџмента, од к ... [+]

Својом природом, спортски спорт изазива посебну пажњу. Спортске активности позивају појединце да учествују на различитим нивоима - емоционалном, физичком и интелектуалном. Ове активности пружају изражајан излаз за низ људских потреба, задовољавајући жељу за изазовима, успехом и интеракцијом у групи. Спортске активности су јединствене по томе што је постигнути осећај постигнућа интензивно лични и групно оријентисан.... [-]

Италија Milan Florence Rome
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom