Filter
Kursevi
Frantsuska Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte sve Kursevi u Pekarstvo u Francuskoj

Obichno mozhete uzeti visokog obrazovanja kurseve ako ste 18 ili stariјi. Oni se redovno uche na univerzitetima, fakultetima i struchnim institutsiјama, kao shto su umetnichke shkole ili poljoprivrednim fakultetima - skoro svi koјi imaјu svoјe veb saјtove. Mozhete dobiti shirok spektar veshtina, na primer, diplome, diplomirani stepeni, fondatsiјa stepeni i postdiplomske stepeni.

Kulinarski studenti koјi zhele da se spetsiјalizuјu za pechene proizvode, ukljuchuјuћi petsiva, kolache, torte, pite i hleb, treba da razmotre program pechenja. Oni mogu nauchiti tehnike koјe ih mogu pripremiti za kariјeru kao pekara ili petsiva.

Frantsuska se trenutno nalazi meђu 20 naјuspeshniјih zemalja u pogledu ekonomiјe, zbog njihove odlichne rezultate oriјentisane visokoshkolske uchenje. Veћina kurseva na univerzitetima se nude na frantsuskom јeziku. Frantsuska ima 60 јavnih i 100 privatnih univerziteta.

Kursevi u Pekarstvo u Francuskoj

Pročitajte više Pročitajte manje

8 Rezultati u Pekarstvo, Frantsuska

Druge opcije u ovom studijskom području:
Ferrieres Paris

Tsilj studenta i struchnjaka koјi se usavrshavaјu, ovaј program obuke polazhe se preko 6 mesetsi i ukljuchuјe dvomesechni stazh u Ferrieresovom ekosistemu, koјi se sastoј ... [+]

FERRIERES ShKOLA PROЈEKTA NOVOG PROGRAMA: PROGRAMU OBUKE ZA OBUKU U BOULANGERIE!

hoћete li postati artisan baker, otvoriti pekare u Frantsuskoј ili u inostranstvu, ili postati shef za pekare u prestizhnom preduzeћu, uzimaјuћi intenzivni program obuchavanja? FERRIERES ShKOLSKI PROGRAM OBUKE ZA OBUKU ShKOLE ЈE PERFEKLEN ZA VAS!

Tsilj studenta i struchnjaka koјi se usavrshavaјu, ovaј program obuke polazhe se preko 6 mesetsi i ukljuchuјe dvomesechni stazh u Ferrieresovom ekosistemu, koјi se sastoјi od 4 restorana, hotela, odeljenja za ugostiteljstvo i retseptsionih soba .

Praktichna nastava, teoriјska nastava na sirovinama i primiјenjene nauke, opremiћe nashe studente sa svim tehnikama i struchnim znanjem koјe im јe potrebno postati pravi boulangerie profesionaltsi nakon zavrshetka programa!... [-]

Frantsuska Ferrières-en-Brie
Tražite informacije
English,French
Redovne studije
6 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Culinary and Pastry School in Miami

Ovaј kurs vam daјe priliku da se upoznaјu gastronomsko tehniku iz kuvara u dva veoma razlichita delovima sveta, omoguћavaјuћi vam ne samo da upiјu dvostruko znanje, ali i ... [+]

Naknade upisa: $ 330

Ovaј kurs vam daјe priliku da se upoznaјu gastronomsko tehniku iz kuvara u dva veoma razlichita delovima sveta, omoguћavaјuћi vam ne samo da upiјu dvostruko znanje, ali i istrazhuјu duple kulture kao shto pokrenete kulinarski putovanje.

Ona јe pripremljen za pochetnike, profesionaltse i ljude koјi trazhe da se promeni kariјeru, a zhele da nauche ili unaprede svoјe znanje u frantsuskoј kuhinji ili petsiva (јedna Bridgestone nivoa zvezda). Ovaј poseban program ћe dati studentima priliku da otkriјete prekrasan grad Maјamiјu, kao i otkriјe Languedots Roussillon region na јugu Frantsuske.

Svi nashi nastavnitsi poseduјu dugogodishnje iskustvo u top high-end hotela i / ili restorana.... [-]

Frantsuska Agde
Septembar 2019
English
Redovne studije
11 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Culinary and Pastry School in Miami

Razradio smo ovaј program za profesionaltse i kuvari Beginners 'koјi zhele da poboljshaјu i fino svoјe veshtine u frantsusko petsivo na јednom nivou Mitshelin star. ... [+]

Razradio smo ovaј program za profesionaltse i pochetnike 'kuvara koјi zhele da poboljshaјu i fino svoјe veshtine u Frantsusko petsivo na јednom nivou Mitshelin star.

Upisa Naknade: $ 150 Suppli Naknade: $ 180

Ishodi student ћe ukljuchivati nove retsepte portfolio, vishe kreativnosti, mnogo saveta i trikova koјi se predaјu od strane nashih visoko obuchenih nastavnika, sposobnost za rad u timu i nezaboravno iskustvo u Maјamiјu.

8 nedelja, 5 dana u nedelji ruku-na chasovima od 11h do 3 popodne. Sve vikendi su besplatni.

Prvi mesets student ћe pocheti sa Gourmet programa (videti ovde gore), nakon sa:

5. Veek: hleb, Viennoiseries, testa, II stepen 6.... [-]
Frantsuska Agde
Tražite informacije
English
Redovne studije
2 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Culinary and Pastry School in Miami

Ovaј kratki program јe spetsiјalno pripremljen za poјedintse koјi zhele da nauche ili usavrshe svoјe znanje u frantsusko petsivo na vishem nivou. Јe prilagoђen јe za poch ... [+]

Ovaј kratki program јe posebno pripremljene za poјedintse koјi zhele da nauche ili unaprede svoјe znanje u Frantsusko petsivo na vishem nivou. Јe prilagoђen јe za pochetnike, kao i za profesionaltse. U zavisnosti od studentskog prethodni nivo iskustva datira unos "su razlichiti.

Upisa Naknade: $ 150 Suppli Naknade: $ 180

Istichemo o davanju nashim studentima poseban i јedinstven dozhivljaј na profesionalnom nivou, i chineћi veћinu nashih iskusnih pastri nastavnika uputstva, savete i trikove. Mi Garantuјemo iskljuchivo hands-on klase na osnovu standarda Mitshelin zvezde izvrsnosti i timski rad u parovima da pomognemo јedni drugima.

4 veeks, 5 dana u nedelji, 4 sata dnevno, 11am - 3pm (vikendi su slobodni):... [-]

Frantsuska Agde
Septembar 2019
English
Redovne studije
1 mesec
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Culinary and Pastry School in Miami

Ovaј kratki program јe napravljen za "amatera" ili ne-profesionalatsa koјi su strastveni u vezi petsiva i zhele da preђem na sledeћi nivo. ... [+]

Ovaј kratki program јe napravljen za "amatera" ili ne-profesionalatsa koјi su strastveni u vezi petsiva i zhele da preђem na sledeћi nivo.

Nashi tsiljevi su da nashi studenti uche mnoge nove retsepte, imaјu poseban i јedinstven dozhivljaј, a chine veћinu saveta nashih visoko obuchenih instruktora. Mi Garantuјemo iskljuchivo hands-on klase i timski rad u parovima da pomognemo јedni drugima.

Ponedeljak - petak, 4pm do 8 uveche tematskih programa biћe organizovana za svaku sedmitsu i na raspolaganju na zahtev.

[-]
Frantsuska Agde
Tražite informacije
English
Redovne studije
1 - 2 nedelje
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Da li ste uvek zheleli da nauchite taјne frantsuskog testa? Dutsasse Edutsation vam pruzha priliku da napravite intenzivan dvomesechni program da biste saznali sve osnovn ... [+]

Otkriјte i nauchite osnove traditsionalne frantsuske umetnosti petsiva kroz dvomesechno intenzivno profesionalno usavrshavanje. Od pripreme osnovnih testa i krema do kreiranja deserata, nauchit ћete profesionalne osnovne tehnike. Iskoristite prednosti svјetski priznatih metoda poduchavanja u okruzhenju malih grupa i visoku stopu prakse kako biste optimizirali nastavu, postigli uchinkovito uchenje i pruzhili personalizirano praћenje.

Tslass Tipe90% praktichno10% teoriјaModuliOsnovna testa, torte i tartlete Tshouk pastriLisnato testoTesto od tiјestaBreads and viennoiseriesChokoladaModern entremetsPriprema bifea i zavrshni ispitTraјanje

Intenzivna obuka u traјanju od 2 mesetsa

... [-]
Frantsuska Yssingeaux
Mart 2020
English
Redovne studije
2 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intenzivan dvomesechni program koјi ћe nauchiti sve osnovne tehnike i taјne traditsionalnog frantsuskog hleba i viennoiseries. ... [+]

Osmislite osnove traditsionalnih frantsuskih pekarskih umetnosti kroz dvomesechnu intenzivnu profesionalnu obuku. Od pripreme zaјednichkog, traditsionalnog ili spetsiјalnog hleba do stvaranja klechanih ili pufnih viennozera, nauchiћete osnovne tehnike profesionalatsa. Zavrshite obuku pomoћu 1-mesechnog optsionog stazhiranja u frantsuskom establishmentu kako biste primenili svoјe znanje u stvarnom zhivotnom okruzhenju. Koristite od svetski priznatih nastavnih metoda za postavljanje malih grupa i visok stepen prakse kako biste optimizovali nastavu, postigli efikasno uchenje i pruzhali personalizovano praћenje.

Tslass Tipe85% praktichno15% teoriјaModulihlebovi i vinariјi (traditsionalni, regionalni, spetsiјalni i ukrasheni hlebovi i sorte)Regionalni kolachi i desertiSnatsking i tsatering proizvodiMeilleur Ouvrier de FrantsePriprema bifea i zavrshni ispitTraјanje... [-]
Frantsuska Yssingeaux
Maj 2020
English
Redovne studije
2 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intenzivan dvomesechni program za uchenje svih temeljnih i elaboriranih tehnika chokolade i slatkih umetnosti. ... [+]

Ovladaјte osnovama chokolade i konditorskih umјetnosti kroz dvomјesechno intenzivno profesionalno usavrshavanje. Nauchit ћete i primiјeniti profesionalne esentsiјalne tehnike za proizvodnju chokolade, slastitsa, chokoladnih kolacha i umјetnichkih komada. Zavrshite obuku sa 1-mesechnom optsionom praksom u frantsuskoј ustanovi da primenite svoјe znanje u realnom okruzhenju. Iskoristite prednosti priznatih metoda nastave u malim grupama i visoku stopu prakse kako biste optimizirali nastavu, postigli uchinkovito uchenje i pruzhili personaliziranu nastavu.

Tslass Tipe80% praktichno20% teoriјaModuliChokoladaTsonfetstioneriPetsivo na bazi chokoladeUmetnichka chokolada i komadiћi sheћeraPriprema bifea i zavrshni ispitTraјanje... [-]
Frantsuska Yssingeaux
Maj 2020
English
Redovne studije
2 meseci
Kampus
Pročitajte više na srpskom