30 Kurs Programi u Мексико for 2024

Kurs Programi u Мексико for 2024Filter
    • Colima, Мексико

    Redovne studije

    12 nedelja

    Na kampusu

    Španski

    University Of Colima нуди, преко свог Факултета за писма и комуникације, програм академског шпанског за странце, који омогућава студентима да се упишу на један од три нивоа учења шпанског језика: почетни, средњи и напредни. Максималан број ученика је 20 по групи.

    • Heroica Veracruz, Мексико

    Redovne studije

    2 nedelja

    Na kampusu

    Engleski, Španski

    • Online Mexico

    Fleksibilno vreme

    24 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Online Meksiko Siti Data Analitika Boot Camp UTecnológico de Monterrey Data Analitics Boot Campu posvećeni smo pripremi naših učenika za uspeh. Sa porastom podataka u današnjoj ekonomiji, naš program se fokusira na podučavanje studenata praktičnim i tehničkim veštinama potrebnim za analizu i rešavanje složenih problema sa podacima. Ovaj honorarni program pokriva širok spektar tehnologija kao što su Intermediate Ekcel, Pithon, SKL, Tableau, Machine Learning i još mnogo toga tokom KSNUMKS intenzivnih nedelja. Pomoću fleksibilnog rasporeda na mreži možete unaprediti svoj skup veština čak i ako ste trenutno zaposleni ili na fakultetu.

    • Del Valle, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Најбољи баланс између улагања и резултата за компанију и студенте. Програм инлингуа Цомпани Гроуп омогућава вам да изаберете распоред и учесталост наставе на лицу места или на даљину, као и садржај курса према потребама компаније и њених полазника. Предавања лицем у лице или на даљину могу се флексибилно пребацити да бисте у потпуности искористили курс. Групе предузећа формирају учесници са сличним вештинама на новом језику. Наше академско одељење одређује ниво сваког студента путем онлине евалуације и усмене потврде. Лекције се могу одржавати у нашем језичком центру инлингуа, у просторијама компаније или путем наше ексклузивне платформе, инлингуа Виртуал Цлассроом ™.

    • Guadalajara, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    ИМАЦ такође нуди приватне часове за студенте којима је потребна већа лична пажња или равнотежа у њиховом послу и школским распоредима. Приватни часови могу бити структурирани тако да одговарају вашим потребама и могу се кретати од само једног сата до колико год желите. Наш приватни програм је врло флексибилан и можете почети сваког радног дана. Минимална старост: 6

    • Mexico City, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Дизајнирали смо и одржавали курсеве о луксузу и програме обуке о луксузном маркетингу или продаји прилагођени посебним потребама сваке компаније и сектора, фокусирајући се на пренос непосредних практичних вјештина на посао.

    • Puerto Vallarta, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Са фокусом на течност, ОПШТИ КУРС ће вам омогућити да побољшате свој шпански језик, дајући вам практично разумевање језика и начина на који га користите. Фокусираћете се на 4 вештине: говор, слушање, читање и писање. Побољшаћете свој ниво и повећати своју способност коришћења шпанског језика. ВИШЕ ЋЕТЕ ИЗВОДИТИ ИЗ ОВОГ КУРСА АКО: • Ваш ниво је између почетног и напредног. • Желите побољшати свој шпански уз слободно вријеме проведено у земљи која говори шпански. • Желите брзо и ефикасно побољшати свој ниво шпанског, а притом стећи самопоуздање. • Желите да побољшате своје знање и стварно разумевање шпанског у свакодневним ситуацијама и контекстима.

    • Guadalajara, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    ЕЦРО је склопио уговоре са различитим националним и међународним институцијама везаним за проучавање и очување културних добара, у циљу промоције активности академске мобилности, размјене знања и искориштавања инфраструктуре за истраживање.

    • México, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Сви предмети у овој области блиско су повезани јер не обележавају само догађаје који се појављују у свакој ери, већ нас и уочавају у процесима раста и варијантама које специјализују тренутке у историји. Историја филозофије нас тера да видимо како је човеково размишљање записано у књигама, али је нијансирано и у обичајима, у суживоту и у свим областима људских догађаја, стварајући тако човекове сопствене културе. Предмети Историја античке филозофије и њен историјски контекст и Историја античке филозофије и њен историјски контекст ии Историја средњовековне филозофије и њен историјски контекст Историја модерне филозофије и њен историјски контекст Историја савремене филозофије и њен историјски контекст Историја ибероамеричке филозофије

    • Cuernavaca, Мексико

    Na kampusu

    Обала у овом подручју се простире на три подручја: Сан Јосе де ел Цабо, Цабо Сан Луцас и 33 км која повезују оба становништва, што је познато као "Коридор". На истоку, Сан Јосе дел Цабо, са хладом дрвећа на централном тргу и његовим улицама, позив је да се спорије шетате како бисте се дивили колонијалним зградама и прегледавали бутике и галерије. Дуж „коридора“ који повезује два града, луксузна одмаралишта, запањујућа бања која ће изненадити, а огромна голф терена дала су славу Лос Цабосу. Поред овог пута налазе се плаже које су препознате као најбољи спортови на води. Плаиа Медано, најближа Цабо Сан Луцасу, без сумње је епицентар прославе која вибрира за све посетиоце. Барови, ноћни клубови и ресторани гламурозно су и вечно празнично окружење које дефинише Цабо Сан Луцас. Пробајте смрзнуту "јамајку" или се опустите пијуцкајући Маргариту смрзнуту у градским ресторанима, док вам омогућава да се замотате са обе стране Лос Цабоса. Авантура тек почиње. Програм У Цабо Сан Луцасу нудимо вам часове шпанског који су забавни и веома опуштени уз најлепше време на Тихом океану. Наставу током целе године нуде квалификовани домаћи наставници. Настава почиње сваког дана у недељи у малим групама од највише 6 људи. Можете ићи на часове у свој стан, хотелски ресторан или омиљени кафић.

    • Heroica Veracruz, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    У младим студентима развијамо вештине, ставове и знање које им омогућавају да наставе студије или да се придруже свету рада; То чинимо консолидацијом навика дисциплине, учења, индивидуалног и тимског рада. Промовишемо усмено-писано разумевање и изражавање на самом језику и на страном језику. Подстичемо научно знање као интегрисано знање, које је структурирано у различитим дисциплинама за решавање проблема са критичким осећајем. Промовишемо познавање сопственог тела, навике бриге и здравља; Осим јачања њихових емоционалних капацитета, у њиховим односима с другима практицирамо толеранцију, поштовање, правичност и недискриминацију.

    • San Luis Potosi, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    сврха Да ученик проведе свеобухватно размишљање о превенцији и промоцији понашања отпорног на улогу наставника основног образовања, које ће бити објављено на виртуелном блогу.

    • Mexico City, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    У оквиру циљева и политика ANUIES , ова Дирекција преузима обавезу да учествује у креирању приједлога и извршавању стратешких пројеката за високо образовање у земљи, у складу са структурним питањима на агенди високог образовања у земљи. национални контекст. У оба случаја, она функционише у складу са процедурама које подразумевају ефикасно управљање информацијама, развој знања, производњу идеја и њихово превођење у акцију која води доношење одлука. На крају, циљ му је: „Примени резултате истраживачког рада на стратешка подручја образовних процеса оријентисаних на учење, присутних у вишим и вишим средњим нивоима, који стварају нова знања, корисна за подршку обликовању и промоцији политика, у оквир пројеката Академске генералне дирекције и, сходно томе, План рада Извршног генералног секретаријата. „Тренутно се развијају пројекти који представљају питања од највеће важности, попут бриге о студентима, кроз трансформацију процеса учења, нову улогу наставника у динамичнијем и захтјевнијем институционалном оквиру; јачање програма подучавања и изградња карта образовних истраживања у Мексику.

    • Chihuahua, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Представник Мексика, @Марисол Делгадо Торрес са Универзитета Сонора - који такође представља Мексичко удружење за међународно образовање (@АМПЕИ) - учествовао је на панелу говорећи о различитим опцијама мобилности које постоје у Мексику. Он је у први мах прокоментарисао начин конституисања високог образовања у Мексику, делећи предности и недостатке јавних институција и приватних институција, као и велику прилику која је данас на мрежи. Објаснио је који су начини извођења студија у Мексику: билатерални споразуми, мреже за сарадњу (углавном са Латиноамеричким програмом академске размене и Академским програмом за образовну мобилност), виртуелни модалитет (е -филмови, ЦОИЛ и огледни часови), додајући да ово Последњи пут је имао исте предности као и мобилност лицем у лице. Он је додао да Мексико има 2.435 програма у регистру Националног постдипломског програма квалитета #ЦОНАЦИТ за извођење постдипломског програма, како за домаће тако и за стране студенте, те да је тренутно прихваћено неколико приједлога за различите стипендије које се нуде. Пре него што је завршио своје учешће, одговорио је на неке недоумице у јавности, где је изразио неизвесност институција у вези са враћањем мобилности лицем у лице, коментаришући да би оне могле да наставе за другу половину 2021. године ако глобална непредвиђена ситуација се контролише. На крају је са слушаоцима поделио видео о културном богатству које Мексико има, подстичући их да се придруже једном од програма које нуде различите институције у земљи.

    • Mérida, Мексико

    Na kampusu

    Španski

    Без обзира на формулу коју одаберете, наше групе су мале: бићете у групи од најмање 2, а највише 6 људи истог нивоа по разреду. Ви одлучујете о интензитету вашег учења; Можете бити у шпанском уроњеном програму од најмање 20 сати наставе недељно, у полуинтензивном шпанском програму или у нечем опуштенијем, на пример 4 сата недељно. Сви наши курсеви се предају у нашој школи која се налази у историјском центру Мериде. Зашто учити шпански у групи? Имаћете интеракцију са људима из целог света. То је јединствено и корисно искуство које ћете дуго памтити. Такође учите од других: ваш друг из разреда ће сигурно имати питања о којима нисте размишљали, па ћете проширити своје знање шпанског. Јефтиније је од приватних часова. Више ћете радити на усменом разумевању јер слушате како различити људи говоре сваки са својим акцентом.