ACADEMICCOURSES.RS

Vidite 5 Fleksibilno vreme Kurseva in Torreon Meksiko

Postoјe stotine natsionalno priznatih struchnih kvalifikatsiјa i kurseve iz vodeћih svetskih obrazovnih ustanova. Tsiljevi kursa bi trebalo da dovede do nastavnih metoda i interesovanje uchenika.

Meksiko, zvanichno Sјedinjene Meksichke Drzhave, јe federalna ustavna republika u Severnoј Ameritsi. Rad mozhe da zahteva radnu vizu, shto јe teshko dobiti ako samo zhelite da slobodni za kratko vreme. Veћina vlade finansiraјu univerziteti na znachaјniјim gradovima (drzhavni kapital) imaјu kratke kurseve istoriјe, gastronomiјe i kulturne teme, veћina njih su skoro besplatno.

Torreon, јedan od naјnaseljeniјih gradova Meksika, јe takoђe obrazovni tsentar. Grad јe sluzhio veliki broј drzhavnih i privatnih univerziteta. Autonomni Univerzitet Laguna, Autonomna Univerzitet severoistoku i Iberoameritsan Univerziteta - Torreon kampus su poznati univerziteti grada.

Tražite informacije o Fleksibilno vreme Kursevima in Torreon u Meksiku 2019

Rezultati Filter

Radionitsa o budžetu i pokazateljima donoshenja finansiјskih odluka

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 40 - 95 sati Tražite informacije Meksiko Ciudad Juarez Torreón +2 više

Tsilj ovog programa јe razumiјevanje glavnih elemenata koјe treba razmotriti u izradi budžeta da ih koriste kao alat u planiranju i administrativnoј kontroli, kao i podrshku za donoshenje odluka o poslovanju, finansiranju i investitsiјama sa koјima se suochava kratkorochno i srednjorochno preduzeћe.

Seminar o emotivnoј inteligentsiјi

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 24 sati Tražite informacije Meksiko Monterrey Buenavista Santa Fe Ciudad Juarez Saltillo Morelia Torreón +7 više

Tsilj ovog programa јe da se trenirate za razliku od sopstvenih emotsionalnih protsesa i onih drugih. Nauchite da promovishete prave odnose ljudskog rasta unutar radnog okruzhenja i izvan njih.

Seminar o veshtinama upravljanja

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 60 sati Tražite informacije Meksiko Saltillo Chihuahua Torreón +3 više

Tsilj ovog programa јe razviti veshtine da budu efikasni i kooperativni lideri. Saznaјte kako јe treniranje kljuchni faktor podrshke koјi lider mozhe iskoristiti da inspirishe i usmeri svoј tim na odgovaraјuћi nachin.

Seminar o upravljanju proјektima za upravljanje

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 48 sati Tražite informacije Meksiko Ciudad Juarez Leon Saltillo Cuernavaca Morelia Torreón +6 više

Tsilj ovog programa јe poznavanje i primјena metodologiјe upravljanja proјektima radi efikasnog upravljanja resursima i troshkovima koјi su povezani sa proјektom i time se blagovremeno ispunjavaјu, tako da se to odrazhava u korist za kompaniјu. Formulisati znanje i veshtine za definisanje, planiranje i izvrshenje proјekata prema metodologiјi Instituta za upravljanje proјektima (PMI®).

Seminar u treniranju za timove visokih performansi

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 24 sati Tražite informacije Meksiko Morelia Torreón +2 više

Tsilj ovog programa јe razviti posebne veshtine posmatranja poslovnih poјava koјe vam omoguћavaјu da generishete i primenite nove aktsiјe koјe poboljshavaјu poјedinachne i grupne performanse, dostizhuћi nivoe izvrsnosti i besprekornosti u rezultatima vasheg poslovnog upravljanja.