113 Kurs Programi u Италија for 2024

Kurs Programi u Италија for 2024Filter
    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Интензивни курс за дизајн ентеријера и малопродаје на Accademia del Lusso Милан припрема студенте да постану професионалци који су способни да измисле и креирају графички дизајн унутрашњих простора користећи ручне и дигиталне алате за представљање. Курс има за циљ да студентима пружи детаљно теоријско знање и практичне способности које значе да ће моћи да идентификују и координирају стилове, трендове и материјале ...

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Кроз академску годину за дизајн ентеријера, студенти добијају дубински и практичан увод у италијански дизајн и концепт „Маде ин Итали“ са посебном пажњом на савремене трендове, док су опремљени свим неопходним инструментима за улазак у ово поље. Студенти ће научити да дизајнирају унутрашње просторе за комерцијалну и стамбену употребу, од почетног концепта и прве скице до 3Д приказа, те да реализују модел који представља јавни простор. Осим тога, курс развија свест студената о боји, облику и облику и даје им потребне вештине за одабир завршне обраде ентеријера.

    • Milan, Италија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 meseci

    Blended, Učenje na daljinu

    Engleski, Italijanski

    Блоцкцхаин Девелопер Цоурсе се промовише као најбоља шанса у 2023. да побољшате свој професионални живот и унапредите своју каријеру у револуционарној индустрији. Замислите будућност у којој ваша каријера више није ограничена обичним запослењем. Будућност у којој улазите у нову еру.

    • Pontedera, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Italijanski

    ЦАД курс за прављење узорака одеће обучава професионалце високог нивоа са широким спектром вештина, од традиционалних техника прављења шаблона до најнапреднијих дигиталних алата. Током овог ЦАД курса за модни дизајн, учесници уче како да професионално користе софтвер Лецтра Суите (Модарис, Диамино), најраспрострањенији софтвер за прављење ЦАД шаблона у индустрији; стручни курс који омогућава студентима да задовоље потребе компанија у оквиру сектора и пружа снажно и ажурно образовање.

    • Metropolitan City of Florence, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Школа Sacred Art School пружа наставу о класичним методама сликања, скулптуре и метала за студенте који желе да се баве каријером као професионални уметници. Наши курсеви промовишу креативност у уметности и уметничком занату с безграничном отвореношћу према светоме.

    • Pisa, Италија

    Redovne studije

    40 sati

    Na kampusu

    Engleski

    • Perugia, Италија

    Redovne studije

    4 nedelja

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Нудимо курсеве италијанског језика и културе, на кампусу и на даљину, који су међу најпознатијим у Италији. Они имају за циљ неговање језичке интеракције на италијанском између ученика и наставника, и подразумевају активно учешће у једном од најзанимљивијих и најаутентичнијих италијанских градова - Перуђи. Чак и када су на даљину, сви курсеви се одржавају "лицем у лице" (синхрони часови), дакле уз активно учешће студената.

    • Milan, Италија

    Fleksibilno vreme

    8 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Стекните свеобухватан алат за лидерство, стратегију и финансијско управљање да бисте развили конкурентску предност у данашњем сложеном пословном окружењу.

    • Metropolitan City of Rome, Италија

    Fleksibilno vreme

    300 sati

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Високо образовање за дизајн ентеријера је оптималан избор за појединце са склоношћу за креативност, израженом пажњом према детаљима и страшћу за дефинисањем и рафинирањем сваког аспекта онога што је вероватно најинтимнија и лична димензија дизајна.

    • Rome, Италија

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Italijanski

    • Florence, Италија

    Redovne studije

    1 semestar

    Na kampusu

    Engleski

    • Rende, Италија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski, Italijanski

    Kurs onlajn muzičke teorije diplome dostupan je studentima iz svih sredina. Imamo aktivne kurseve počevši od prvog razreda do osmog razreda, što dovodi do srodne London College of Music sertifikacije.

    • Florence, Италија

    Redovne studije

    4 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Мода је уско повезана с комуникацијом јер омогућава брендовима да комуницирају своје производе, идентитет и стратегију. Из тог разлога, врло је важно да се може осмислити рекламна кампања, као и идентификовати и организовати промотивне активности, путем најадекватнијих комуникационих канала, како би се пренеле карактеристике бренда и рекламирали његови производи. С тим у вези, јесенски семестар модне комуникације омогућава вам да примените своје знање и вештине у коришћењу комуникационих канала попут друштвених мрежа, наменских портала, инсталација и организације догађаја, модних ревија, конференција и односа са јавношћу како бисте достигли и повезали се са њима све широка публика. Поред пружања основних историјских и културних сазнања, повезаних са еволуцијом стилова, циљ курса је да подстакне и развије критичке и аналитичке вештине потребне за тумачење савремених трендова.

    • Pisa, Италија

    Redovne studije

    12 dana

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Зимска школа „Р 4 аРхеолози“ има за циљ плодну комбинацију археологије и статистике кроз наставу анализе података, рударења података и техника визуелизације података. Спроводи се кроз Р, програмски језик и слободно софтверско окружење за статистичко рачунарство и графику Р.

    • Milan, Италија

    Fleksibilno vreme

    8 meseci

    Blended, Učenje na daljinu

    Italijanski

    Мастер за борбу против прања новца „Диплома против прања новца“ је сада препознат од стране стручњака као врһ италијанске обуке за борбу против прања новца. Једини италијански пут за званично сертификацију поседовања одлазниһ вештина има за циљ да обучи важну професионалну личност менаџера за спречавање прања новца и специјалисте за спречавање прања новца, који сада заһтевају све банке, осигуравајућа друштва и сви други примаоци обавеза против прања новца. На крају курса, дипломцима ће бити додељен међународни АМЛАЦЕРТ® сертификат (Напредни сертификат против прања новца).