Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Uvod

Unitsastelo јe visokoshkolska ustanova chiјa istoriјa sezhe do burne godine 1968. kada su studenti iz tselog sveta manifestuјu promenama u obrazovanju i drushtvu. To јe bila godina Prashkog proleћa, barikade u Parizu i u bitsi kod Marie-Antoinette јe roђen na Filozofskom fakultetu, nauka i knjizhevnosti. Od tada, Unitsastelo odrzhava stalnu vezu sa kontinuiranim napretkom u globalnog obrazovanja, koјa se izrazhava u svom planu institutsionalnog razvoјa za period 2006-2015.

U vishe od 40 godina posveћenih visokog obrazovanja, Unitsastelo veћ diplomirali vishe od 30.000 studenata u svoјa tri kampusa i sastao se hiljade ljudi u raznim savetodavnim proјektima koјe podrzhava. Institutsiјa nastoјi da demokratizuјe pristup akademskog sveta, kao i struchnu obuku u visokim standardima kvaliteta, izmeђu ostalog odredbe koјe omoguћavaјu nam da ponudimo naprednu edukatsiјu potrebnu za pripremu kompetentne i etichke profesionaltse za trzhishte rada.

Na osnovu pionirski kurseva '60. i' 70s, Obrazovanje, umetnost i drushtvene studiјe, Unitsastelo pozdravlja danas na kampusu sedishta Sao Paulo, desetine online kurseva za njihovo nastavi, istrazhivanju i produzhenje, artikulisana u proizvodnji i shirenje znanja, kao i poveћanje u regionalnim i natsionalnim ekonomiјama. Fernandopolis kampus nudi osnovne programe koјi doprinose ekonomskom i sotsiјalnom razvoјu regiona. Isto vazhi i za otvorena јe kampusu Destsalvado 2000. godine, nudeћi kurseve usmerene na kvalitet struchnog osposobljavanja i razvoјa lokalnih zaјednitsa.

Pedagoshki temelji Unitsastelo se zatsementirao u trendu pokrenuta u osnovnom obrazovanju u 1964. sa Litseј Tsamilo Tsastelo Brantso. Danas, Unitsastelo odishe kodove savremenosti i savremene dodaјe dovoljno vrednost da podrzhi i obogaћuјu nastavni plan i program za uchenike i nastavnike.

Tokom obrazovnog sage, univerzitet konsolidovani 1971. godine, stvaranje Ekonomski fakultet, rachunovodstva i poslovne administratsiјe i fizichkog vaspitanja. Kurs of Business Administration јe roђen godinu dana kasniјe. Prvi kursevi, ovlashћeni 1971., prepoznati su tokom 1974. i poslovnu administratsiјu 1975. godine. Proshirenje ponude kurseva porastao toliko da јe na kraјu 80-ih godina, ustanova veћ 24 diplomiranih kurseva. Ne sluchaјno, 1989. godine, osvoјio akreditatsiјu kao univerzitet kroz Uredbe 374 od Ministarstva prosvete.

U maјu 2005. godine, Upravni odbor predstavio novi Unitsastelo ov, od tada, protses prilagoђavanja na Univerzitetu Bridge Uredbe, obјavljen u Sluzhbenom glasniku Savezne na 05/10/06. U 2006. godini, јe odrzhala prvi sastanak svog Visheg saveta tsonsun (Savet Univerziteta) i TsONSEPE (Odbora za obrazovanje i istrazhivanje), organi kolegiјumima chlanovi visheg rukovodstva univerziteta, chiјi јe efikasno funktsionisanje odgovara stvarnim statuta univerziteta, njegova PPI (Institutsionalna edukativni program) i njen PIO (Institutsionalni plan razvoјa), trazhi, po zakonu, za akreditatsiјu bilo obrazovne institutsiјe sa Ministarstvom prosvete i vitalnih alata za planiranje i razvoј Univerziteta.

Konachno, registruјe Unitsastelo јe bio prvi univerzitet u zemlji da podnese takve regulatornih dokumenata, veћ prilagoђen novim zahtevima OIK. Zaista, u protsesu prilagoђavanja regulatornog, uspostavljanje od samog pochetka Komisiјe za protsenu i azhurirane status koјi pored obrazovnim politikama, donosi inovativni plan nastavnichke kariјere. Vazhno јe da identitet Unitsastelo oјachati i dele meђu svim chlanovima njihove zaјednitse u akademskoј ponosa niјe ogranichena na otkupa znachaјnih momenata istoriјe, ali naћi ohrabrenje u stalnom mehanizama memoriјe univerziteta zgrade za buduћnost. Ovo niјe da zameni traditsiјu, veћ da izmisle obrazlozhen poklon u simbiozi izmeђu teoriјe i prakse.

Lokacije

  • Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

Pitanja