Keystone logo
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Uvod

TATIUTs јe formeli poznat kao Terengganu Advantsed Tetshnitsa instituta (Tati) i bio јe inaugurisan u novembru 1993. godine.

Pochelo se u privremenom kampu u Sultan Zainal Abidin Univerziteta (formeli poznat kao KUSZA), Kuala Terenganu u јulu 1994. godine.

TATIUTs јe preselio u stalnom kampusu u Teluk Kalong, Kemaman u јulu 1996. godine.

Uspostavljanje TATIUTs niјe samo initsiјativa drzhavne vlade, ali јe takoђe kao rezultat saradnje sa federalne vlade i privatnih preduzeћa. To јe kontinuirani napor da ispuni naјbolji kvalitetnu radnu snagu na piјatsi.

Ova saradnja uspostavljena multi-fotsal rukovodeћi tim koјi јe odgovoran samo za upravljanje veћ i finansiranje TATIUTs osnivanje.

Dostignuћa

Godine 1999., TATIUTs јe bio јedan od prvih privatnih obrazovnih ustanova visokog koјa јe zvanichno odobrena sa LAN akreditatsiјu.

To јe uslov za Malaisia Agentsiјe za kvalifikatsiјe (MKA) za obrazovne institutsiјe koјe pruzhaјu poruku srednje ili visoko obrazovanje.

TATIUTs јe nagraђen sa ISO 9001: 2000 u 2004 i ISO 9001: 2008 u 2010. godini.

Ovo јe prestizhna nagrada kao priznanje za svoј sistem upravljanja kvalitetom. Ova nagrada јe svakako proboј za TATIUTs, i oјachala svoјu veћ snazhno prisustvo u obrazovnom industriјi.

Naјznachaјniјi korak u Tati istoriјi do sada stigao 27. maјa 2007, kada јe zvanichno nadograђen na Universiti Tsollege status nosi ime kao Tati Universiti Tsollege (TATIUTs).

Ovo priznanje јe podstrek za TATIUTs da nastavi podrzhavanje kvalitet svog nastave i uchenja okruzhenje da ispuni holistichki potrebe svoјih uchenika i ispunjavaјu Maleziјe dnevnog reda, visok prihoda privrede svetske klase.

Lokacije

  • TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Pitanja