Keystone logo
Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Sullivan County Community College

Uvod

Dobrodošli u SUNY Sullivan, sveobuhvatni društveni koledž u SUNY (State University of New York) sistemu. Posvećeni smo tome da vam pomognemo da se pripremite za budućnost bez obzira da li dobijate prvi posao, prebacujete se na četvorogodišnji fakultet ili fakultet ili unapređujete svoje lične i profesionalne veštine.

Naša misija

SUNY Sullivan obezbeđuje programe i resurse koji obrazuju, inspirišu i osnažuju studente i širu zajednicu. Kroz izvrsnost u nastavi i učenju, pripremamo učenike za raznolik i međusobno povezan svet, i podržavamo pozitivne ekonomske i društvene promene unutar okruga Salivan i šire. Modeliramo održive akcije i promovišemo socijalno, ekološki i ekonomski odgovorno državljanstvo kroz sveobuhvatnu kulturu izvrsnosti.

Nash kampus

Naš seoski kampus od 405 hektara smešten je u živopisnim planinama Ketskil na manje od dva sata od Njujorka i Olbanija. U njemu se nalazi niz od devet međusobno povezanih zgrada plus Pol Džeri Fildhaus. Naše zgrade kampusa, uključujući i Pozorište Seelig koje se nalazi u centru kompleksa, projektovala je arhitektonska firma Edward Durell Stone & Associates. Stoun je bio poznat po svom radu na Muzičkoj dvorani Muzeja moderne umetnosti i Radio Sitija u Njujorku, kao i Džon F. Kenedi centru za izvođačke umetnosti u Vašingtonu, između ostalih javnih zgrada i prostora. Rezidencija Lazarus I. Levine i EcoGreen Townhouses, koje se nalaze na samo nekoliko koraka od kampusa, obezbeđuju smeštaj za skoro 400 studenata.

Naši studenti (od jeseni 2019)

Na koledžu je bilo upisano 1.628 studenata (781 puno radno vreme i 847 honorarno) što predstavlja demografski raznovrsnu grupu pojedinaca.

Naša akreditacija

SUNY Sullivan je akreditovan od strane Komisije za visoko obrazovanje srednje države koja se nalazi na adresi 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Naš nastavni program su odobreni od strane Državnog univerziteta Njujorka i Njujorškog stejt departmenta za obrazovanje. Svi nastavni programi odobreni su za obuku veterana u skladu sa važnim javnim zakonima, a koledž odobrava američka služba za državljanstvo i imigraciju, biro američkog Ministarstva za unutrašnju bezbednost, za prisustvo stranih studenata. Akreditacija i dokumenta o licenciranju mogu se pregledati onlajn ili preko Kancelarije potpredsednika za akademske i studentske poslove.

Naši poslovni programi su nacionalno akreditovani od strane Udruženja kolegijumskih poslovnih škola i programa za nuđenje svojih poslovnih programa koji kulminiraju saradnikom nauke i saradnikom primenjenih diploma nauke.

Nastavni program za negu je akreditovan od strane i registrovan u Njujorškom državnom sekretarijatu za obrazovanje, Birou za profesionalno licenciranje.

Održivi Saliven

Održivost je u srcu onoga što radimo u SUNY Sullivanu. Naša posvećenost ekološkoj i društvenoj odgovornosti obaveštava sve, od naših kampus operacija do našeg nastavnog plana i programa.

Već dugi niz godina ugrađujemo održive prakse u naše kampus operacije, uključujući geotermalni sistem za grejanje i hlađenje naših zgrada i, u skorije vreme, instalaciju fotonaponskog niza od 3 kW i 2,5 kW turbine na vetar za obuku za obnovljivu energiju. SUNY Sullivan je 2015. godine sklopio ugovor o kupovini električne energije sa Sullivan Solar Garden, LLC koji je podrazumevao postavljanje solarne farme od devet jutara, 2,15 MW (7056 PV modula) u kampusu.

Studenti SUNY Sullivan pomogli su da se postavi zeleni krov u kampusu koji je pomogao da se smanje troškovi grejanja i hlađenja, a naši studenti svake godine skupljaju i komposte preko 3000 funti otpada hrane koristeći prostor za prinudni vazdušni kompost u kampusu. Dodali smo stanice za punjenje flaša sa vodom, vodovodne cevi niskog protoka i prepravli naše sisteme za automatizaciju osvetljenja i izgradnje kako bismo poboljšali našu energetsku efikasnost, i instalirali spoljašnje solarno osvetljenje kako bismo ulepšali pešačku stazu koja vodi do našeg bejzbol terena. Imamo baštu organske zajednice i izgradili smo baštensku šudu od slame— inicijativu koju su preduzeli naš Počasni program i student zelenog građevinskog održavanja i menadžmenta. Neke od namirnica koje se uzgajaju u našoj bašti koriste studentske trpezarije, što dodatno unaguje Chartwellsove mnoge inicijative održivosti. Neprekidno ažuriramo inventar emisija gasova sa efektom staklene bašte i primenjujemo strategije za smanjenje otpada, i ažuriramo naše politike kupovine kako bismo bolje odražavali našu posvećenost održivosti.

Ovi i drugi napori pomažu da se smanje naši energetski troškovi, da naši objekti budu efikasniji i minimiziraju naš uticaj na životnu sredinu. Međutim, naša posvećenost održivosti se tu ne završava.

SUNY Sullivan brzo postaje lider u obrazovanju održivosti. Naši kursevi zelenog građevinskog održavanja i upravljanja saradnicima i studijama održivosti postavljaju temelje za novu "zelenu kragnu" radne snage. Naš program Ekološke nauke nudi naučno zasnovan pristup rešavanju današnjih složenih ekoloških pitanja. Imamo čak i ne-kreditne radionice i kurseve za proširenje vaših ličnih ili profesionalnih veština vezanih za održivost.

Lokacije

  • Loch Sheldrake

    112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759, , Loch Sheldrake

Pitanja