Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Uvod

Stafford јe osnovan 1993. godine u UAE, sa јedinom namerom da pruzhi pomoћ u obrazovanju na daljinu poslovnim profesionaltsima na Bliskom Istoku kako bi postigli kvalitetne meђunarodno priznate kvalifikatsiјe koјe bi ih oznachile kao ozbiljne menadžere i unapriјedile kariјeru.

Pochevshi od 7 uchenika 1993. godine, a detseniјu kasniјe ukljuchili smo se u prosek od 1000 studenata godishnje koristeћi obrazovanje na daljinu. Svi su ozbiljno zauzeti menadžeri koјi dokazuјu svetu da zhele uspeti.

Stafford јe u potpunosti fokusiran na pruzhanje pomoћi profesionaltsima sa punim radnim vremenom u kvalitetnom uchenju na daljinu kako bi ubrzali svoјu kariјeru samostalnim studiranjem.

Stafford radi shirom Bliskog Istoka i regiona Levant nudeћi uchenje MBA, doktorate, diplomske studiјe na daljinu, diplome i drugo.

Ponosni smo na posveћenost akademskom i poslovnom uspehu nashih studenata, na odlichne odnose sa nashim univerzitetima u Velikoј Britaniјi, na integritet i visok kvalitet nasheg akademskog i administrativnog osoblja za podrshku.

Tokom godina, posmatrali smo kako se mnogi nashi studenti penju korporativnom merdevinom i dostizhu vrhunats sa svoјim dodatnim znanjem kroz MBA uchenje na daljinu i druge kurseve, kao shto su doktorat i master. Kao rezultat MBA uchenja na daljinu, studenti su uspeshno otvorili sopstveni biznis ili su postali direktori multinatsionalnih kompaniјa. Neki su potpuno promenili svoјe kariјere i stekli su zadovoljstvo znaјuћi da su u njihovom pravom elementu nakon godina manje nagraђivanog rada.

A sada, sa preko 2000 diplomiranih profesionalatsa kao priјatelja, zhelimo da svoјu misiјu uchenja na daljinu prebatsimo na sledeћu generatsiјu studenata. Ponos na nashe studente udvostruchuјe se svaki put kada prisustvuјemo tseremoniјama diplomiranja na samom Univerzitetu.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Lokacije

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

Pitanja