Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Uvod

Саинт Мари'с Университи оф Миннесота Онлине Дегрее Програмс

У Саинт Мари-у, поносимо се што нудимо онлине додипломске и дипломске студије дизајниране да допуњују распореде радних одраслих попут вас. Узмите приступачно, погодно образовање са врхунског универзитета који је заснован на стварним апликацијама.

Дуга историја иновације у образовању у Саинт Мари'с Универзитету наставља са нашим системом за управљање учењем на иПад-у, омогућавајући учење у покрету. Наша посвећеност нашој ласалијанској католичкој традицији континуираног учења, етике и унапређењу заједничког добра такође издржава. Кроз наше онлине програме, радимо напорно да подстичемо студенте да постану замишљени професионалци и етички лидери.

Узми учионицу с тобом

Откријте наш систем управљања револуционарним учењем на иПад-у који ставља курсеве на своје руке. Као студент у нашим онлине програмима, добићете иПад који је напуњен нашом платформом за учење која ће се користити током трајања програма.

  • Беспрекорно приступите материјалима курса
  • Држите се са својим колегама и факултетима где год да се налазите
  • Развијати вриједности послодаваца за мобилне технологије

Створити практичну, каријерно усмјерену едукацију у подржавајућем онлине студентском окружењу. Сазнајте више о Саинт Мари'с Университи и његовој историји образовних иновација.

Lokacije

  • Winona

    700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Pitanja