Keystone logo
Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Uvod

Zašto bi trebalo da izaberete Shillington?

Shillington se razlikuje od većine univerziteta ili kurseva dizajna

Nije potrebno iskustvo. Ozbiljno. Ne morate da intervjuišete ili pošaljete portfelj. Zahtevamo samo strast za dizajnom i 100% posvećenost kursu.

Spustite svoj posao iz snova! Studenti Shillingtona se angažuju u vrhunskim dizajnerskim studijima, rade za glavne brendove i započinju sopstveni biznis. Zahvaljujući našim industrijskim vezama i resursima, diplomirat ćete sigurni u lov na posao.

Kreirajte portfelj dizajna koji pada u vilicu. Naš studentski rad govori sam za sebe. Pomerite se kroz stotine digitalnih projekata, projekata štampanja i pakovanja. Pogledajte šta biste mogli da napravite za samo 3 meseca sa punim radnim vremenom ili 9 meseci sa skraćenim radnim vremenom.

#Shillumni mreža i industrija reputacija. Kada diplomirate, iskoristite reputaciju Shillingtonove industrije i pridružite se cenjenoj grupi od 5000+ #Shillumni koji rade u nekim od najboljih studija i agencija širom sveta.

Svež početak! Mnogi studenti privlače Shillington zbog mogućnosti da nauče tržišne veštine za novu karijeru. Mi smo ga dobili. Ugasite svoju strast prema dizajnu i podizanjuveština za karijeru koja vas uzbuđuje. Studija na Shillington. Volite svoj posao!

Učite od lidera u industriji

Svaka klasa Shillington uživa najmanje tri gostujuća predavanja vodećih grafičkih dizajnera i kreativaca. Ljudi koji 100% znaju svoje stvari.

Ovi stručnjaci za dizajn dele svoj rad, filozofije i neprocenjive savete sa našim ambicioznim studentima.

Proučite grafički dizajn i započnite svoju kreativnu karijeru

Bez obzira da li je vaš cilj da promenite karijeru, upskill, pokrenete nezavisni posao grafičkog dizajna ili radite za multinacionalnu korporaciju, Shillington je savršeno mesto za izgradnju temelja za vašu kreativnu karijeru! Naš inovativni pristup dizajnerskom obrazovanju znači da studenti postižu neverovatne (nagrađivane!) rezultira u ozbiljno kratkom vremenu. Dizajniran je tako da provodite više vremena radeći ono što volite sa svojim novim veštinama. Shillington stvara inspirativno okruženje za učenje u kojem studenti dizajna uče stvarne i relevantne veštine - uključujući teoriju dizajna, tipografiju, pakovanje, dizajn mobilnih aplikacija i korisničko iskustvo (UKS) - od dizajnera koji praktikuju.

Studirajte grafički dizajn za 3 meseca sa punim radnim vremenom ili 9 meseci honorarno u Njujorku, Londonu, Mančesteru, Sidneju, Melburnu ili Brisbaneu (Shillington prihvata međunarodne studente!) i diplomirajte sa poliranim portfeljem grafičkog dizajna koji prikazuje vaš najbolji posao, spreman da sleti svoj posao iz snova.

Studirajte grafički dizajn na mreži

Dizajn je svuda, pa smo mislili da i naš kurs treba da bude.

Originalni grafički dizajn bootcamp je sada dostupan na mreži- povezujući vas gde god da se nalazite u svetu.

 • Inovativno učenje na mreži. Predavanja, demonstracije i kritike održavaju se uživo u realnom vremenu.
 • Odnos učenika i nastavnika 9:1.
 • Učite i radite sa bilo kog mesta na svetu! Izaberite svoje okruženje za učenje koje vam najbolje odgovara.
 • Mrežite se sa školskim kolegama izvan vašeg rodnog grada i razvijajte veze sa ljudima iz celog sveta.
 • Slušajte gostujuće predavače iz različitih zemalja, ne ograničavajući se na grad kampusa.
 • Online kurs je dizajniran da vas angažuju i povezani sa svojim kolegama i nastavnicima bez obzira na udaljenost.

Učite gde god da se nalazite. Sve online klase se isporučuju uživo u navedenim vremenskim zonama, što znači da možete imati Shillington iskustvo odakle god živite.

Spremni ste da započnete svoju kreativnu karijeru? Pridružite se Global Classroom sa novim onlajn kursom Shillingtona.

Kelli Sikkema/Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Svedočanstvo

Graham McDonnell, kreativni direktor, The Nev Iork Times /T Brand Studio

"Bio sam oduševljen nivoom talenta koji su kandidati Shillingtona pokazali u svojim portfeljima, od kojih su neki pokazali mogućnosti izvan svojih godina, pa čak i nadmašili rad etabliranih profesionalaca. Zaposlili smo se u roku od mesec dana i naš novi dizajn već se pokazao kao odličan dodatak timu. "

FAK

Lokacije

 • New York

  315 Madison Ave, 10017, New York

 • London

  Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

  • Los Angeles

   Los Angeles, Сједињене Америчке Државе

   Pitanja