Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Uvod

Sappo shkola јe јedan od vodeћih Nezavisni Privatne shkole na long Aјlend danas. Mi smo preteche u pokretu ka reformi obrazovanja i akademskog uspeha. Tokom proteklih detseniјa, Sappo јe sluzhio Long Island poroditse pruzhaјuћi kako sigurnog i motivatsiono okruzhenje za svakog deteta. Poznata i poshtovana od strane vrhunskih profesionalatsa u oblasti zdravstvene zashtite detse, Sappo primenjuјe naјnoviјa nauchna istrazhivanja u nastavnom planu i programu.

Sappo shkola јe Nev Iork odobreni fakulteta pripremni shkola sa odobrenim posebnom odeljenju obrazovanja. Mi razonoditi za studente koјi naјbolje rade u intimnoј okruzhenju dok prima lichnu pazhnju i formiranje drushtvene priloge. Stopa odustaјanja јe 0%, a preko 90% nashih diplomiranih idu na koledža po svom izboru. Visok protsenat nashih diplomatsa dobiјaјu znachaјne stipendiјe prema njihovom postdiplomske studiјe.

Nasha misiјa

Nasha misiјa u Sappo shkole јe da strateshki kreiraјu atmosferu koјa promovishe akademsku izvrsnost u podrshtsi individualnog pristupa uchenju. Puna potentsiјalnost realizuјe identifikovanje i razvoј sotsiјalnih, emotivnih, i akademske sisteme koјi proizvode uchenje. Okrepljuјuћi program omoguћava studentima da istrazhuјu takvo uchenje i prihvate izazove sa poverenjem. Mi veruјemo u oblikovanju chlanove nasheg globalnog drushtva u graђanima sveta, koјi su u stanju da se suoche buduћnost sa snagom karaktera i ljudske potrebe.

Lokacije

  • Commack

    40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Pitanja