Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Uvod

Sacred Art SchoolTo je međunarodna škola ukorenjena u Toskani koja je osnovana da promoviše kreativnost u umetnosti i umetničke izrade, sa bezgraničnom otvorenošću prema svetu svetog.

„Napred u tradiciji“ je ideja koja nas karakteriše: Naučićete kako dizajnirati i stvarati potpuno savremena umetnička dela, povezati se sa umetničkom tradicijom koja ima dvadeset vekova istorije.

Škola, koja se ne pridržava nijednog posebnog umetničkog stila, pre svega je radionica u kojoj se učenici i nastavnici, umetnici i zanatlije susreću i suočavaju jedni sa drugima. Kako studenti rastu u njihovom dizajnu i kreiranju veštine mogu biti uključeni u komisije, takođe učenje interakcije sa klijentom i njihovim potrebama.

Škola nudi umetnicima da idu „napred u tradiciji“, kroz alate kao što su:

  • 1. Rigorozna umetnička i tehnička obuka...

... što vam omogućava da savladate figurativni jezik, kako se učio u renesansnim umetničkim radionicama i na Akademijama likovnih umetnosti. Ovde ćete naučiti tradicionalne tehnike kao što su dleto, crtanje, ulje na platnu, modeliranje gline, kao i tehnološke alate kao što je softver za 3D dizajn.

  • 2. Dubinska analiza savremene misli...

koji će vam pomoći da razumete sveto sa posebnom pažnjom na katolicizam.

  • 3. Grad Firenca...

koja je sa svojim kolekcijama i kulturnim događajima najvažnija učionica, savršen kontekst za obuku novih profesionalaca vezanih za svet umetnosti i zanata najvišeg kvaliteta.

Lokacije

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Pitanja