Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Uvod

Jedan od najistaknutijih istraživačkih univerziteta na svetu, Pensilvanija State Universiti kombinuje snagu u tradicionalnim akademicima sa napred-razmišljanja, budućnost fokusiran pristup interdisciplinarnim studijama i internacionalizacije. Dosledno rangiran u prvih jedan procenat univerziteta širom sveta, Penn State je jedan od najvećih i najuglednijih univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Smatra među najboljih pravnih fakulteta nacije,Penn State Dickinson Law je najstariji ABA-akreditovani pravni fakultet u Pensilvaniji i jedan od najstarijih u Sjedinjenim Američkim Državama. Preko 185 godina, Dickinson Lav je proizveo neke od najboljih svetskih advokata, sudija, vladinih i korporativnih lidera i pravnih naučnika.

Kroz svoju bogatu 40-godišnju istoriju, Master of Laws (LLM) program na Dickinson Lav je pozdravio pravne profesionalce iz celog sveta koji su došli da unaprede svoju pravnu karijeru direktnim pristupom parničarima svetske klase i pravnim naučnicima, profesionalnu specijalizaciju u određenim oblastima ili pravu, i inovativna istraživanja i stipendije.

Program LL.M. dizajniran je za domaće i međunarodno obučene pravne stručnjake koji traže specijalizovano znanje i napredne studije u određenim oblastima prava. Tokom ovog fleksibilnog jednogodišnjeg programa, studenti mogu upisati širok spektar kurseva koji omogućavaju koncentraciju u određenim aspektima zakona ili tema vezanih za zakon. Studenti mogu nastaviti određene nastavne planove ili sertifikate.

ZaštoPenn State Dickinson Law?

Odabir prave institucije je važna odluka. Evo nekih od mnogih razloga zašto studenti LL.M. birajuPenn State Dickinson Law:

  • Naš kampus. Dickinson Zakon nudi LL.M. studentima idealno okruženje sa pristupom resursima svetske klase i ostvarenom fakultetu. Naš istorijski kampus nudi najsavremeniji objekat i modernu istraživačku biblioteku koja nudi resurse vezane za zakon i širok spektar usluga koje podržavaju unapređenje pravne stipendije.
  • Naš doseg. Penn State ima živu univerzitetsku zajednicu sa 24 kampusa koji se nalaze širom Komonvelta Pensilvanije i globalnom mrežom alumni od preko 700,000 alumni da oba priprema studente za rad u globalnoj ekonomiji i osigurava Penn State vezu gotovo bilo gde u svetu.
  • Naš fakultet. Studenti LL.M. uče od prepoznatljivog i posvećenog redovnog fakulteta dopunjenog pomoćnim fakultetom advokata i sudija. Naši profesori su proveli godine praktikujući pravo i angažuju se na nacionalnom i međunarodnom nivou kroz praksu, istraživanje i stipendiju.
  • Naš nastavni plan i program. Penn State Dickinson Lawnudi fleksibilan jednogodišnji LL.M. program koji se može započeti u jesen (avgust) ili proleće (januar). Studiranje zajedno sa J.D. studentima, studenti LL.M. mogu da se upišu u širokom spektru kurseva koji omogućavaju koncentraciju u određenim vrstama prava ili teme vezane za zakon. Dickinson Zakon nastavni plan i program obezbeđuje sve kurseve neophodne da sedi za njujorški pravosudni ispit.
  • Naša lokacija. Kampus Dickinson Lav nalazi se u Carlisleu, koji se strateški nalazi u blizini Harrisburga - glavnog grada Komonvelta Pensilvanije - i njegovih sudskih, zakonodavnih i izvršnih kancelarija. Filadelfija, Vašington DC, Baltimore i Njujork su lako dostupni automobilom ili vozom. Carlisle se kontinuirano svrstava u jedan od najprihvatljivijih malih gradova u SAD-u, delom zbog raznolikosti ljudi i institucija, pogodnosti i niza aktivnosti zajednice. Troškovi života dosledno stope ispod američkog proseka, što ga čini pristupačnom, ekonomičnom opcijom za pohađanje pravnog fakulteta. Generalno, sve što je potrebno je u laganoj pješačkoj ili biciklistskoj udaljenosti. Većina studenata LL.M. pronalazi smeštaj po povoljnim cenama u blizini kampusa.

Zahtevi za vizu

Lokacije

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Pitanja