Keystone logo
Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Uvod

Inovativni. Studentski usredsređen. Fakultet svetske klase.

UPeninsula College, naše jedinstveno okruženje vas podstiče da istražite nove mogućnosti. Koledž je inovativan i usredsređen na studente sa odličnim fakultetom i malim časovima. Naši objekti za učenje imaju upečatljivu arhitekturu i učionice sa naprednom nastavnom tehnologijom i opremom. Nudimo međunarodna iskustva učenja i aktivno smo uključeni u našu lokalnu zajednicu. Štaviše, pružamo mnoge vannastavne mogućnosti: šampionske atletske timove, studentske klubove i aktivnosti i niz kulturnih i likovnih događaja tokom cele godine.

Svet je vaša učionica

UPeninsula College, učenje nije ograničeno na zatvorene učionice ili predavaonicu. Umesto toga, ceo kampus i Olimpijsko poluostrvo postaju nastavne laboratorije dok se studenti i fakulteti kreću na otvorenom kako bi u potpunosti iskoristili sve što naša jedinstvena oblast može da ponudi.

Svako ko je upoznat sa koledžom ne bi se iznenadio da nađe sastanak jezika, filozofije ili književnosti usred koledža na svetlom sunčanom danu ili da vidi naš neverovatni PC Jazz ansambl koji nastupa ispred Studentskog centra Pirate Union Building (PUB). Takođe nije neobično naći male grupe učenika i njihovih nastavnika koji se kreću u zoru na terenske izlete u obližnji okean, Olimpijski nacionalni park ili kišne šume kako bi otkrili i proučavali izvorni morski život, faunu i floru u svojim prirodnim staništima.

Možete čak i provesti jednu ili više kvartala studirajući u drugoj zemlji ako odaberete ili pohađate časove jezika i kulture od gostujućih profesora iz drugih zemalja. U razviliPeninsula College smo specijalno obrazovno iskustvo pažljivo dizajnirano za uspeh učenika.

Misija

Peninsula College obrazuje različite populacije učenika kroz programe i usluge angažovane u zajednici koji unapređuju jednakost i uspeh učenika.

Osnovne teme:

 • Unapređenje uspeha učenika
 • Postizanje akademske izvrsnosti
 • Podsticanje pravičnosti i inkluzije
 • Jačanje zajednica

Vizija:

Peninsula College je destinacija kulturne i ekološke raznolikosti gde akademska izvrsnost transformiše živote učenika i jača zajednice.

Vodeći principi

Koledž zajednica se rukovodi sledećim principima:

 • Proces nastave/učenja je u središtu misijePeninsula College.
 • Članovi zajednice kampusa tretiraće jedni druge sa uzajamnim poštovanjem i dostojanstvom.
 • Članovi zajednice kampusa biće otvoreni i iskreni u svojim komunikacijama.
 • Članovi zajednice kampusa promovišu pozitivno radno okruženje i izbegavaju kontradiktorne odnose.
 • Svaki član zajednice kampusa ponašaće etički i sa integritetom.
 • Kampus će se uključiti u kolaborativne procese donošenja odluka.

Karakteristike kampusa

  Lokacije

  Lokacije
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Pitanja