Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Uvod

Od svog pochetka kao poljoprivredna shkola i shkola za kuћnu ekonomiјu, Olds Tsollege јe proshirio svoјu ponudu programa i narastao јe da ponudi vishe programa fokusiranih na kariјeru tokom godina. Chasovi kuvanja i shivenja su evoluirali u nash poznati modni program, chasovi mashina su prerasli u programe poljoprivredne i teshke mehanike, a poljoprivredne veshtine su se razvile u nashe programe upravljanja poljoprivredom i hortikulture.

Imate ono shto јe potrebno i Olds Tsollege vam mozhe pomoћi da stignete tamo.

Imate potentsiјal, i kao student i kao uspeshan diplomats, da napreduјete u kariјeri koјa ћe vas izazvati i odusheviti. Kroz nashe programiranje, primenjena istrazhivanja i partnerstva u industriјi, napredovaћete u nashem inovativnom i tehnoloshki naprednom okruzhenju za uchenje koјe јe usredsreђeno na saradnju izmeђu studenata i poljoprivrednih i tehnoloshkih industriјa.

Misiјa

Poljoprivredna zaјednitsa Alberte ima talenat, znanje i misaono voђstvo da vodi globalno. Ovaј rezultat ћe biti proizveden na nachin koјi pokazuјe upravljanje i odrzhivost.

Brzi chinjenitse

 • Ukupno 3800 uchenika
 • 53/47 Odnos mushkaratsa i zhena
 • 82% uchenika јe iz Alberte
 • 2000 Atsre Farm Smart Farm
 • Poveћanje od 15% u ekvivalentu punog optereћenja u 2018/2019 u odnosu na 2017/2018
 • 180 Dual Tsredit Learners 2018/2019
 • Prosechna velichina razreda јe 25
 • 75% studenata јe mlaђe od 25 godina
 • 96% studenata bi preporuchilo Olds Tsollege priјatelju

Zashto Olds Tsollege?

Kroz nashe primenjeno istrazhivanje i integrisano uchenje, ponosni smo shto smo kanadski koledž za pametnu poljoprivredu, spetsiјalizovan za poljoprivredu, hortikulturu, zemljishte i upravljanje zhivotnom sredinom. Blisko saraђuјemo sa industriјom kako bismo unapredili i prilagodili nashe programiranje kako bismo osigurali da nashi diplomtsi imaјu veshtine za uspeh.

 • Beautiful Tsampus
 • Integrisano uchenje
 • Primenjena istrazhivanja
 • Kuћishte na Kampusu

Student Pathways

Pohaђanje Olds Tsollege-a vam pruzha razne moguћnosti i Pathways koјima mozhete da idete na svom obrazovnom putu.

Bez obzira da li pochinjete u јednom od nashih јednogodishnjih programa za dobiјanje sertifikata ili nashih dvogodishnjih programa diplome ili pochinjete u programu pre zaposhljavanja ili shegrtovanja, postoјi niz nachina na koјe mozhete poboljshati svoјe obrazovanje nakon shto zavrshite svoјu akreditatsiјu. Kao diplomirani student, mogli biste da pohaђate јedan od nashih programa post-diplomskog sertifikata ili da se uputite na program diplomiranja primenjenih nauka. Mnogi od nashih programa takoђe imaјu moguћnost prelaska u druge ustanove posle srednje shkole.

Istrazhivanje i inovatsiјe

Olds Tsollege Tsentar za inovatsiјe (OTsTsI)

Od 1999. Olds Tsollege igra vodeћu ulogu u primenjenim istrazhivachkim aktivnostima usmerenim na unapreђenje ruralnog ekonomskog razvoјa Alberte zasnovanog na inovatsiјama. Mandat Olds Tsollege Tsentra za inovatsiјe јe da unapredi inovatsiјe u sektorima poljoprivrede, hortikulture, zemljishta i upravljanja zhivotnom sredinom kroz primenjeno istrazhivanje fokusirano na trzhishte i razvoј protsesa i novih proizvoda koјi omoguћavaјu.

 • Uvrshten meђu 50 naјboljih istrazhivachkih koledža u Kanadi
 • Finansiranje primenjenih istrazhivanja od 28 miliona dolara

Razgovarao sa 175+ kliјenata, partnera i organizatsiјa shto јe rezultiralo sa 95+ proјekata.

Karakteristike kampusa

  Prijem

  Spremni za prijavu?

  Kada odlučite da je Olds College za vas, važno je razumeti korake procesa prijave. Preporučujemo primenu najmanje 4-6 meseci pre datuma početka programa - to omogućava primenu (3-6 nedelja) i obradu studijske dozvole. Važno je obratiti veliku pažnju na veb lokaciju Imigracija, izbeglice i državljanstvo Kanade za vreme obrade studijskih dozvola.

  1. Podnesite prijavu putem Appli Alberta online i platite nepovratnu naknadu za prijavu od 160 USD (CAD)
  2. Pošaljite nam svu prateću dokumentaciju za preliminarnu procenu prijema - molimo vas da uključite svoj Alberta Studentski broj (ASN) kreiran u trenutku podnošenja zahteva. Originalni transkripti biće potrebni pre nego što se donese konačna odluka o prijemu i dokumentacija.
   • Imajte na umu da će blagovremeno podnošenje sve prateće dokumentacije značajno odložiti obradu Olds College
   • Molimo pogledajte Međunarodni zahtevi za dokumente za informacije o tome kako da podnesete originalne dokumente.
  3. Međunarodni kandidati moraju ispunjavati specifične uslove za prijem za svoj željeni program.
  4. Dozvolite 3-6 nedelja za obradu aplikacije kompletne aplikacije. Vaš službenik za prijem će biti u kontaktu sa vama putem e-maila. Nepotpune aplikacije će trajati duže za obradu.
  5. Po prijemu prijema dokumentacije, prijavite se i pribavite privremenu vizu i studijsku dozvolu. Za detalje kontaktirajte kanadsku ambasadu ili konzulat u vašoj zemlji.
  6. Rezervišite svoje mesto u programu uplatom $1,500 (CAD) školarine depozit kroz Flivire do roka navedenog u vašem prijemnom pismu.
  7. Pošaljite dokaz o prijavi za vašu dozvolu za privremenu& viza/elektronsku dozvolu za putovanje svom prijemnom službeniku do roka navedenog u vašem prijemnom pismu.

  Prateća dokumentacija

  • Pošaljite srednjoškolske i post-srednje transkripte
  • Pošaljite znanje engleskog jezika
  • Ako vaši dokumenti nisu na engleskom jeziku, morate dostaviti overeni engleski doslovni prevod (reč-za-reč) sa dokumentima u trenutku podnošenja. (Olds College preporučuje studentima da koriste prevod transkripta Scholaro)
  • Molimo pogledajte naše međunarodne zahteve za dokumente da biste saznali koju dokumentaciju treba dostaviti. Ako vaša zemlja nije navedena, kontaktirajte nas da bismo utvrdili koji konkretni dokumenti moraju biti dostavljeni.

  Napomena: Potrebni su sertifikovani zvanični dokumenti izdati od srednje škole, fakulteta ili univerziteta poslati u zapečaćenoj koverti sa pečatom, pečatom ili potpisom institucije.

  Međunarodna procena dokumentacije

  Pre nego što dobijete ponudu za prijem, vaše originalne transkripte/diplome/potvrde o ispitivanju moraju biti dostavljene Olds College na procenu. Svi kandidati na Olds College procenjuju se na osnovu završetka obrazovanja na višem srednješkolskom nivou. Kandidati koji su završili obrazovanje u drugoj zemlji moraju diplomirati sa odgovarajućim srednjoškolskim dokumentima i akreditivima.

  * Procena transkripta će biti završena od strane kancelarije za prijem na Olds College*

  • Nakon što se prijavite, preliminarna procena prijema biće završena i za potrebe ove procene međunarodni dokumenti se mogu skenirati i poslati e-poštom na [email protected]. Dokumenti treba kombinovati u jedan PDF dokument. Ako je skenirane kopije teško čitati zbog lošeg kvaliteta kopije, one neće biti prihvaćene.
  • Kada se završi preliminarna procena prijema, službenik za prijem će zatražiti da institucija ili organizacija koja izdaje službene transkripte pošalje na Olds College u zapečaćenoj koverti.
  • Ako vaši dokumenti nisu na engleskom jeziku, morate dostaviti overeni engleski doslovni prevod (reč-za-reč) sa dokumentima u trenutku podnošenja.
  • Od kandidata se može tražiti da dostave dokumentaciju za verifikaciju kako bi podržali njihovu prijavu (npr. VAEC grebanje kartica/e-pin, Priznajte karticu itd.)
  • Jednom kada se primaju zvanični dokumenti i pretpostavljajući da u željenom programu još uvek ima prostora, ponudiće se ponuda za prijem.
  • Kašnjenja u primanju zvaničnih dokumenata mogu dovesti do toga da se podnosilac prijave stavi na listu čekanja ako program dostigne kapacitet pre nego što se primi zvanična dokumentacija. Važno je da međunarodni kandidati pošalju zvanična dokumenta na Olds College kada se podnese prijava.

  Prepoznavanje prethodnog učenja

  Jednom kada budete primljeni u program Olds College, možete zatražiti da se procena izvrši na bilo kom prethodnom post-srednjem obrazovanju da biste videli da li možda imate pravo na transfer kredita prema svom novom programu. Da biste završili kreditnu procenu transfera, od vas će se tražiti da podnesete:

  • Overena kopija u boji vaših post-sekundarnih transkripata, gde je vidljiv potpis i/ili zvanični pečat
  • Kopije svih relevantnih obrisa kurseva ili opisa za kurseve koje želite da procenite za transfer kredit

  Napomena: Svi transkripti, obrisi kursa i druga prateća dokumentacija moraju biti na engleskom jeziku. Ako je vaša dokumentacija na drugom jeziku, morate dostaviti overeni engleski doslovni prevod (reč za reč) zajedno sa overenom kopijom originalnih dokumenata u boji.

  Lokacije

  Lokacije
  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Pitanja