Keystone logo
NCUK Međunarodna godina fondacije u inženjerstvu
NCUK

Međunarodna godina fondacije u inženjerstvu

6 Months

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Get garantovani ulazak na hiljade univerzitetskih diploma

Ako ste nedavno završili lokalno srednje obrazovanje, NCUK Međunarodna godina fondacije, poznata i kao IFI, pružiće vam potrebne veštine za premošćivanje jaza između vaših trenutnih kvalifikacija i započinjanja diplome u inostranstvu u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu ili SAD.

193823_IFYUniversityLogoBar-Online2.jpg

Kao i akademsko znanje, NCUK Međunarodna godina fondacije pružiće vam specijalistički engleski jezik, studije i kulturne veštine koje su suštinski deo vašeg kursa. Vi ćete brzo pratiti svoj put do univerziteta i dobiti garantovani ulazak u NCUK univerzitetskog partnera nakon uspešnog završetka ove kvalifikacije.

Često postavljana pitanja

Koliko dugo traje?

Međunarodna godina fondacije (IFI) obično traje 9 meseci da se završi, a tokom cele godine postoje različiti unosi u našim studijskim centrima širom sveta. U nekim slučajevima, IFI se može preuzeti tokom perioda od 6-7 meseci, pa vas molimo da proverite sa željenim studijskim centrom o opcijama koje su vam dostupne.

Šta studiram na IFI?

Prema UK ENIC, utvrđeno je da je NCUK Međunarodna godina fondacije ekvivalentna ukupnom standardu GCE A-Level. Moraćete da popunite tri akademska modula plus NCUKengleski za akademske svrhe (EAP) modul. Proučavanje EAP modula znači da za većinu univerzitetskih aplikacija nećete morati da pohađate IELTS test!

Gde mogu da proučavam IFI?

NCUKGlobalna mreža se sastoji od preko 110 studijskih centara u više od 30 zemalja širom sveta! Možete izabrati da studiraju lokalno u Studijskom centru u vašoj blizini ili ako ste u potrazi da se vaše međunarodno iskustvo studija na viši nivo, postoji mnogo NCUK studijskih centara u Velikoj Britaniji i Irskoj da možete izabrati iz. Da biste pronašli najbliži Studijski centar, kliknite ovde .

Na koje kurseve univerzitetske diplome mogu napredovati?

Sa hiljadama opcija stepena dostupnih, možete napredovati do brojnih kurseva, uključujući medicinu, stomatologiju, farmaciju, biohemiju i još mnogo toga!

Kako da se prijavim na univerzitet?

NCUK ima posvećen tim za podršku studentima koji vam pomaže u svakoj fazi vašeg univerzitetskog procesa prijave. Takođe ćete imati studentskog savetnika u vašem Studijskom centru koji će vam pružiti dodatnu podršku koja vam može zatrebati. NCUK osigurava da dobijete najmanje dve uslovne ponude i po uspešnom završetku Međunarodne fondacije godine, garantovano univerzitetsko mesto.

Šta se dešava ako ne dobijem rezultate koje sam očekivao?

Zbog našeg jedinstvenog odnosa sa NCUK univerzitetima, u mogućnosti smo da ponudimo našim studentima zagarantovan ulazak NCUK u univerzitetskog partnera sve dok uspešno završe Međunarodnu godinu fondacije. Ako ne uđete u svoj univerzitet prvog izbora, još uvek možemo da vam nađemo odgovarajuću alternativu i dobićete set garantovanih ponuda istovremeno kada dobijete svoje rezultate. Sve što treba da uradite je da izaberete onaj koji je pravi za vas!

Naša garancija

193824_NCUKGuaranteeBadge2022Online.png

NCUK uvek deluje u vašem najboljem interesu pomažući vam da ostvarite svoje snove i ambicije kako na univerzitetu, tako i nakon toga, u svom životu i karijeri. Zato nakon uspešnog završetka NCUK Međunarodne godine fondacije, garantovan vam je ulazak na odgovarajući kurs na NCUK univerzitetskom partneru.

NCUK Garancija znači da imate odličan izbor vodećih univerziteta koji će vam ponuditi odgovarajuće mesto na osnovu vaših ocena i oblasti interesa. NCUK daje vam tu ponudu na dan rezultata i uzima stres iz procesa prijave.

Zašto odabrati NCUK?

Pomogli smo preko 40.000 studenata, baš kao i vi, da obezbede svoje mesto na univerzitetu.

  • 90% NCUK studenata koji uspešno završe kvalifikacije upisuju svoj univerzitet prvog izbora.
  • 80% NCUK studenata dobija diplomu prvog ili drugog razreda na univerzitetu.

Idealni studenti

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Ishod programa

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja