Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Uvod

Iskoristite svoј potentsiјal na Manchester Metu - ambitsioznom univerzitetu sa ponosnom istoriјom

Manchester Met se nalazi u tsentru Manchestera, uzbudljivom i zhivopisnom gradu, punom muzeјa, galeriјa, pozorishta i muzichkih mesta. Ima ponosnu istoriјu koјa datira јosh od 1824. godine i ima raznoliku meђunarodnu populatsiјu iz preko 100 razlichitih zemalja.

Univerzitet prolazi kroz investitsioni program od 400 miliona funti za unapreђenje svoјih nastavnih i istrazhivachkih obјekata, zgrada i јavnih prostora. Nedavno јe ulozheno u njihovu zgradu Grosvenor, Shkolu digitalnih umetnosti, Institut za sport i zgradu Dalton, rekonstruktsiјu njihovog Fakulteta nauke i inzhenjerstva.

Manchester Met јe takoђe posveћen priznavanju meђunarodnih studenata sa visokim uspehom i nudi sveobuhvatan spektar stipendiјa. Primenjuјu se uslovi i uslovi.

Karakteristike kampusa

Mančester Met ima impresivna predavanja pozorišta, seminarske sobe i studijske zone koje imaju najnoviju tehnologiju i specijalističku opremu. Takođe je dom PrintCiti, inovacionog centra za 3D štampanje i ima neverovatnu 24-časovnu biblioteku snabdevanu sa više od milion knjiga, časopisa i e-resursa*.

* Akademska godina 2020-21

Dostupan je i niz IT i medijskih objekata, uključujući multimedijalnu tehnologiju i laboratorije visokih specifikacija.

Sport

Mančester je dom nekih od najvećih imena u sportu, a to je inspirisalo Manchester Met da ponudi širok spektar sportskih aktivnosti studentima. Bez obzira na sport ili aktivnost koju volite ili želite da isprobate, pronaći ćete ono što vam treba.

Istraživanje

Devedeset posto istraživačkog uticaja Univerziteta je „vodeći u svetu“ ili „međunarodno odličan'**, što je dokaz kvaliteta istraživanja koje sprovodi. Saznajte više o obimu, dubini i ambiciji njihovog rada i kako ostvaruju globalni uticaj posećujući njihovu veb stranicu. ** REF 2021

Podrška studentima

Mančester Met ima visoko iskusno osoblje koje nudi savete o karijeri i besplatnu podršku na engleskom jeziku. Oni takođe imaju posvećenu međunarodnu kancelariju kako bi osigurali da međunarodni studenti dobiju svu podršku koja im je potrebna za uspeh.

Svaki student na Univerzitetu je takođe automatski član Studentskog saveza, koji postoji kako bi se osiguralo da studenti imaju najbolje iskustvo koje mogu tokom studija.

    Lokacije

    • Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

    Pitanja