Keystone logo
Lanier Technical College Инжењерска технологија, ААС
Lanier Technical College

Инжењерска технологија, ААС

0 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Inzhenjerska tehnologiјa primenjuјe inzhenjerske teoriјe u stvarnom svetu i fokusira se na primenu i primenu kroz praktichnu obuku za razvoј dizaјna proizvoda, proizvodnje i konstruktsiјe.

Program inzhenjerske tehnologiјe namenjen јe studentima da istrazhe inzhenjersku kariјeru na profesionalnom nivou. Diplomtsi programa dobiћe diplomu saradnika primenjenih nauka inzhenjerske tehnologiјe, kvalifikuјuћi ih za inzhenjerske tehnichare spetsiјalizovane za mashinsku tehnologiјu, tehnologiјu elektrotehnike ili tehnologiјu industriјskog inzhenjerstva.

Inzhenjerska tehnologiјa јe za poјedintse koјi zhele kariјeru povezanu sa inzhenjeringom sa praktichnim praktichnim pristupom. To јe spoј teoriјskih predavanja i praktichne laboratoriјe. Teme pokrivaјu naјsavremeniјa tehnoloshka podruchјa koјa omoguћavaјu diplomtsima da zadovolje promenljive potrebe industriјe. Zasnovan јe na razumevanju primene inzhenjerskih printsipa, a ne matematichkih izvoda. Aktivnosti se kreћu od primenjenih i praktichnih do visoko teoriјskih i apstraktnih.

Studenti inzhenjerske tehnologiјe primenjuјu tehnologiјu na industriјske probleme; Imati znatna znanja o materiјalima i protsesima; Znati kako primeniti printsipe fizichkih nauka; Koristite instrumente umesto alata.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • АС у инжењерским наукама
  • Jersey City, Сједињене Америчке Државе
  • Union City, Сједињене Америчке Државе
 • Сарадник у науци, инжењерству
  • Philadelphia, Сједињене Америчке Државе
 • Сарадник примењених наука у прединжењерингу
  • Hanceville, Сједињене Америчке Државе