Keystone logo
Italian Academy Година оснивања у уметности, моди и дизајну
Italian Academy

Година оснивања у уметности, моди и дизајну

Syracuse, Италија

9 Months

Engleski, Italijanski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Учење италијанског језика и развијање есенцијалних вештина за успешно уписивање дипломских студија уметности и дизајна на најбољим универзитетима и академијама за дизајн у Италији. Фокусирајте се на своја интересна подручја, побољшавајући своје академске вјештине у окружењу које пружа подршку, побољшајте своје знање и вјештине умјетности, дизајна, моде и архитектуре у Италији и изградите свој особни портфолио.

Година оснивања је међународно признат програм који додељује италијанско министарство образовања академским кредитима и одобрава директан упис на студијске програме на МАДЕ Фине Артс анд Десигн Ацадеми, и припрема се за пријем на било који универзитет и школу дизајна у Италији.

Идеална припрема за вашу диплому из уметности, моде, дизајна и архитектуре у Италији. Ваша шанса за истраживање Европе.

Академски програм нуди се у 2 нумере:

  • Јесенски унос: 9 месеци (септембар - јун)

ОР

  • Пролећни унос: 6 месеци (јануар - јун)

Обе стазе укључују 600 сати наставе и радионица, укључујући курс припреме за ЦИЛС испит, практичне лабораторије за уметност и дизајн, културне екскурзије.

По успешном завршетку програма, студенти ће стећи сертификат нивоа ЦИЛС Б1 или Б2 (сертификат италијанског као страног језика) и добити академске титуле са законском вредношћу, акредитоване од стране Министарства просвете Италије, које важе за упис на италијанске додипломске програме. .

Током године оснивања, студенти ће похађати часове културе, уметности и дизајна на МАДЕ Фине Артс анд Десигн Ацадеми. По завршетку програма основне године, студенти ће имати могућност да се директно упишу уз стипендију (без улазног теста) у један од трогодишњих БА дипломских програма на МАДЕ академији: БА у дизајну, БА у визуелним уметностима, БА у Мода и дизајн текстила.

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja