Виша диплома из печења и пецива
International Culinary Institute
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Hong Kong, Хонгконг
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
2 years
Tempo
Redovne studije
Školarina
HKD 59.000 / per year *
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
* годишње. Тренутно се преиспитују школарине за школску 2021/22
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Slika ljubaznoshћu Saveta za struchno obrazovanje
Program ima za tsilj
Oprema studente upravljachkim znanjem i veshtinama i praktichnom primenom u pechenju i petsivu, kako bi ih pripremio za nadzorne uloge u industriјi;
Neguјe ideјu uchenika o tselozhivotnom uchenju i razviјa studente da budu samostalni uchenitsi sa lokalnom, natsionalnom i globalnom viziјom za dalje prouchavanje i profesionalni razvoј u ugostiteljstvu;
Kombinuјe teoriјsku i praktichnu primenu, studentima pruzha potrebna tehnichka i profesionalna znanja i veshtine, u pochetku na paraprofesionalnom nivou.
Napredak u kariјeri
Pomoћ pri zaposhljavanju pruzha se kako bi se nashim diplomtsima omoguћilo da zapochnu kariјeru na operativnim radnim mestima u poslasticharnitsama, pekarama, kafiћima, restoranima, hotelima, odmaralishtima, tematskim parkovima, klubovima i јosh mnogo toga. Nakon stitsanja profesionalnog iskustva mogu da napreduјu na nadzorna mesta kao shto su Demi-Tshef, Tshef de Partie i Pastri Sous Tshef. Opremljeni upravljachkim znanjem u pekarskim i poslasticharskim poslovima, a studenti u biznisu takoђe mogu da odluche da otvore svoјu pekaru, poslasticharnitsu ili kafiћ.
Slika ljubaznoshћu Saveta za struchno obrazovanje
Profesionalno priznanje
Institut za ugostiteljstvo (IOh)
- Diplomtsi koјi su uspeshno zavrshili program imaјu pravo da se priјave za pridruzheni stepen chlanstva.
- Studenti koјi prouchavaјu programe pripreme i ugostiteljstva moraјu polagati modul higiјena i sigurnost hrane. Uspeshni kandidati dobiјaјu „Osnovni sertifikat o higiјeni hrane za supervizore higiјene“ koјi priznaјe Odeljenje za higiјenu hrane i zhivotne sredine u hong Kongu.
- Diplomirani studenti vishe diplome iz pekarske i poslasticharske umetnosti koјi ispunjavaјu sledeћe uslove za upis mogu se priјaviti za Nemachki sistem kvalifikatsiјe za ispit iz trgovine. Uspeshni kandidati dobiјaјu nagradu „Tsertified Pastri Tsook“, koјu zaјednichki nude International Culinary Institute i handverkskammer Koblenz (Komora veshtih zanata) hvK Koblenz, Nemachka.
- Naјmanje 22 godine starosti
- Minimum 1 godine odgovaraјuћeg radnog iskustva
- Relevantni sertifikat o higiјeni i sigurnosti (osnovni sertifikat o higiјeni hrane za higiјenskog nadzornika)
Opshti uslovi za ulazak
Diplomirani od vishih srednjih shkola sa dokazanom sposobnoshћu engleskog јezika, npr. IELTS na 5.0 ili ekvivalent.
Aplikatsiјu ћe poјedinachno otsenjivati odјeljenje.
Prijem
Nastavni plan i program
Profesionalno priznanje
Institut za ugostiteljstvo (IOH)
- Diplomci koji su uspešno završili program imaju pravo da se prijave za Affiliate ocenu članstva.
- Studenti koji proučavaju programe pripreme hrane i ugostiteljstva dužni su da preuzmu modul higijene i bezbednosti hrane. Uspešnim kandidatima se dodeljuje" Osnovni sertifikat o higijeni hrane za higijenske supervizore" koji priznaje Odeljenje za higijenu hrane i životne sredine u Hong Kongu.
- Diplomci više diplome u pekarstvu i peciva umetnosti koji ispunjavaju sledeće uslove za ulazak mogu da sede za nemački sistem kvalifikacije za trgovinske testove. Uspešni kandidati su nagrađeni „Certified Pecivo Cook“ koji je zajednički nudeInternational Culinary Institute i Handverkskammer Koblenz (Komora kvalifikovanih zanata) HVK Koblenz, Nemačka.
- Minimalno 22 godine
- Minimalno 1 godina relevantnog radnog iskustva
- Relevantni sertifikat o higijeni i bezbednosti (Osnovni sertifikat o higijeni hrane za supervizora higijene)
galerija
Mogućnosti za karijeru
Pruža se pomoć u zapošljavanju kako bi se olakšalo našim diplomcima da započnu karijeru na operativnim pozicijama u slastičarnicama, pekarama, kafićima, restoranima, hotelima, odmaralištima, tematskim parkovima, klubovima i još mnogo toga. Nakon sticanja profesionalnog iskustva, oni mogu napredovati na nadzornim pozicijama kao što su Demi-Chef, Chef de Partie i Pastri Sous Chef. Opremljen menadžmentom znaju kako u pekarskim i pecivima, a poslovni studenti takođe mogu izabrati da otvore sopstvenu pekaru, poslastičarnicu ili kafić.
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Диплома из области пекарства и посластичарства
- Online Canada
- Toronto, Канада
Диплома ин Бакинг
- Vancouver, Канада
Професионално пециво и посластице
- Sisak, Хрватска