Keystone logo

International Business College Indianapolis

A logo

Uvod

Meђunarodni poslovni koledž prvi put јe organizovao u avgustu 1889. godine profesor Thomas L. Staples. Profesor Staples јe migrirao u Fort Vaine, Indiana iz Ontariјa u Kanadi, gde јe 1882. osnovao prvi od shest meђunarodnih koledža.

1882. godine svrha koledža bila јe poduchavanje pismenosti i knjigovodstvu neophodnim za tadashnje poslovne kuћe. Fort Vaine јe bio uspeshna zaјednitsa, a shkola јe takoђe napredovala. Kraјem veka, Meђunarodni poslovni koledž јe osnovan u skladu sa zakonima drzhave Indiana i bio јe ovlashћen da dodeljuјe odgovaraјuћe diplome i sertifikate u poslovanju. Otprilike u to vreme shkola јe predavala mashinu za pisanje i stenografiјu, zaјedno sa pisanjem veshtina neophodnim za savremeno poslovanje.

Godine 1969. Meђunarodni poslovni koledž stekli su njegovi sadashnji vlasnitsi, Bradford Stshools, Ints. Nashi akademski programi su kontsipirani posebno da udovole promenljivim trendovima i zahtevima savremenog poslovnog sveta. Kontinuirani uspeh Meђunarodnog poslovnog koledža uglavnom јe zasluzhan za studentsku populatsiјu visoko motivisanih ljudi, osoblje posveћenih nastavnika i osoblja i poshtovanje i prihvatanje poslovne zaјednitse.

Lokacije

  • Shadeland Station,7205, 46256, Indianapolis

Pitanja