Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Uvod

U ITE-u se trudimo da i јedno i drugo uchenje uchinimo ugodnim, a opet relevantnim za vashu buduћu kariјeru. To chinimo dovoђenjem vasheg buduћeg radnog mesta u nashe kampuse. A s obzirom na to da јe prelazak iz shkole u kariјeru velik, trudimo se da ga uchinimo lakshim tako shto ћemo dizaјnirati nashe kurseve s obzirom na vas.

ITE nudi blizu 100 kurseva u tri naјsavremeniјa koledža. Ovi kursevi su grupisani u klastere kariјera - primenjene i zdravstvene nauke, poslovanje i usluge, dizaјn i mediјi, elektronika i InfoTsomm tehnologiјa, inzhenjerstvo i ugostiteljstvo. Sertifikati priznati u ovoј industriјi pomogli su diplomtsima i odraslima da uzhivaјu u boljim izgledima za posao i napredovanju u kariјeri.

Pored kurseva na nivou Nitets i visheg Nitetsa, nudimo i kurseve na nivou diplome. Sada imamo tri kursa tehnichke diplome u partnerstvu sa prestizhnim prekomorskim institutsiјama i 24 ITE diplome o radu koјe su zaјedno razvili i izvodili nashi industriјski partneri i ITE.

Da bismo pruzhili vishe Pathways i shiri izbor za napredovanje veshtina, poveћali smo spektar kurseva higher Nitets i broј kurseva pripravnishtva. Takoђe smo omoguћili onima koјi pokazuјu interesovanje i spremnost da se pridruzhe kursu kroz nashu vezhbu za rani priјem. Sve smo to uradili kako bi se i novi studenti i diplomtsi ITE-a mogli radovati nadogradnji svoјih veshtina, bez obzira na stilove uchenja.

Lokacije

  • Singapore, Сингапур

Pitanja