Keystone logo
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Uvod

Добродошли у нашу пословну школу, IEBS IEBS , Школу за пословне иновације и предузетништво, рођену током светске кризе са циљем да пружи стварну алтернативу алтернативним традиционалним моделима наставе. Захваљујући подршци различитих институција, предлажемо нови образовни модел заснован на чврстим вредностима које формирају одговорније људе за усмеравање пројеката са предузетничким духом из области иновација, етике и одрживости. Иновативни концепт Пословна школа Обучавамо професионалце способне за вођење иновација и предузетништва, људе који додају вредност својим компанијама, својим запосленима и друштву уопште, кроз нови начин пословања.

О томе

У IEBS одлучују за формацију у којој:

 • Употреба нових технологија и иновација у учењу је основа обуке.
 • Употреба студија случаја и симулација чине окосницу образовања, припремајући студенте за суочавање са стварним светом.
 • Формално учење у учионици у комбинацији са неформалним учењем путем Интернета које вас учи како учити и подстиче заједничко учење.
 • најновији трендови и иновације уграђени у сваку област знања.
 • Наши наставници постају ваши ментори, воде и помажу студенту у сваком тренутку и постају активни део процеса обуке ученика.

Ученик учествује, изражава своја мишљења и учи да анализира и доноси сопствене одлуке.

Мисија и визија

Желимо да будемо другачија школа пословања која се фокусира на обуку засновану на иновацијама и предузетништву. Наша мисија је обучити будуће предузетнике, предузетнике и руководиоце предузећа да воде промене и трансформацију у својим организацијама кроз иновације, предузетништво, етику и одрживост. У нашој визији желимо да будемо другачија школа пословања која се фокусира на обуку засновану на иновацијама и предузетништву. Наш циљ је да студентима пренесемо способност да иновирају и предузму подршку у њиховим пројектима од почетка до краја.

Наше вредности

Иновације, предузетништво, етика и одрживост IEBS седи на четири стуба за која сматрамо да би требало да буду основа корпоративног управљања у наредним деценијама:

 • Иновација: посвећени смо професионалцима и иновативним компанијама које доносе веће користи друштву.
 • Предузетништво: подршка предузетницима и иновације део су наше оснивачке мисије. Стога сви студенти мастер и предузетничких програма могу да учествују у кампусу где се пружа подршка и финансирање најбољих пројеката.
 • Етика: посвећени смо свету у којем се опорављају традиционалне вредности поверења, искрености и узајамне користи.
 • Одрживост: верујемо у дугорочно пословање које доноси корист компанији, запосленима и друштву, као и у одрживост у окружењу.

Друштвена одговорност

У IEBS делујемо у складу са нашим принципима и вредностима и примењујемо се на управљање Пословном школом.

 • IEBS следи филозофију одрживог развоја заменом употребе папира електронским форматом укључивањем „е-читача“ или е-књиге. Студенти могу преузети садржај директно на овај уређај.
 • IEBS нуди пуну сарадњу са стипендијама у својим мастер програмима у циљу промоције предузетништва и иновација, углавном у земљама у развоју у Латинској Америци.
 • IEBS део своје добити додељује сарадњи и развоју образовања у земљама у развоју.

Pitanja