Keystone logo
IC Institute Мајсторски курс: АИ за доносиоце одлука
IC Institute

Мајсторски курс: АИ за доносиоце одлука

Beerzel, Белгија

2 Days

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.000 / per course *

Na kampusu

* без ПДВ-а

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

O chemu јe ovaј maјstorski kurs?

Sposobnost organizatsiјa da prevedu poslovni izazov u tehnoloshko reshenje diktira uspeshno usvaјanje veshtachke inteligentsiјe u Flandriјi. Zbog toga јe јedan element od vitalnog znachaјa: uvek uzmite poslovne potrebe i moguћnosti kao osnovu za izradu odgovaraјuћeg i konkretnog AI proјekta, ukljuchuјuћi i јasan poslovni sluchaј.

Da bi ovo postalo stvarnost, organizatsiјama јe potrebna podrshka na vishe nivoa. Ovaј kurs obuke ћe se na kraјu fokusirati na dve kljuchne tsiljne publike za uspeshno usvaјanje AI. Za svaku od ovih kategoriјa publike, razviјamo odreђeni modul. Ovi moduli ћe se meђusobno dopunjavati i prenositi osnovna znanja i veshtine kako bi se dogodila transformatsiјa veshtachke inteligentsiјe.

Prva tsiljna grupa za koјu јe napravljen masterklas su menadžeri Ts nivoa koјi su zaduzheni da odluche da li organizatsiјa treba da uzme u obzir AI ili ne. Drugu grupu chine srednji menadžment i zagovornitsi promena koјi ћe pokretati usvaјanje veshtachke inteligentsiјe i rezultiraјuћu digitalnu transformatsiјu.

Јedna od јedinstvenih karakteristika ovog programa јe da standardnu putanju treninga okreћe naopako. Traditsionalni pristup bi uzeo odreђene tehnologiјe veshtachke inteligentsiјe kao polaznu tachku, a zatim bi posmatrao gde bi se one mogle uklopiti u posao. Tipichno, ovaј nachin rada јe obelezhen pitanjima poput „Imamo puno podataka, shta sada mozhemo da uradimo sa njima?“ ili „Shta mozhemo da uradimo sa [ubatsite bilo koјu AI tehnologiјu]?“. Nazhalost, ovaј ugao chesto chini izazovom konstruisanje ubedljivog poslovnog sluchaјa i postaјe prepreka za usvaјanje AI.

Zbog toga ga menjamo i uvek polazimo od korporativne strategiјe. Zatim identifikuјemo odgovaraјuћe poslovne prilike i potrebe gde AI mozhe biti od dodatne vrednosti. Garantovanjem usklaђenosti sa sveobuhvatnim poslovnim tsiljevima, shanse za usvaјanje i uspeh su maksimizirane.

Kada?

2. kvartal 2022

Idealni studenti

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Nagrada za kompetencije veština u softverskom inženjerstvu
  • Santa Barbara, Сједињене Америчке Државе
 • Универзитетски стручњак за реалну будућност и анализу обавештајних података
  • Madrid, Шпанија
  • Alcorcón, Шпанија
  • + 3 više
 • Studije u inostranstvu na kejptaun kursu - Računarske nauke, Inženjering, Dizajn igara
  • Cape Town, Јужноафричка Република