Keystone logo
Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Uvod

O Hudson County Community College

Hudson County Community College je javni, sveobuhvatni koledž urbane zajednice posvećen pružanju visokokvalitetnih programa koji su pristupačni, pristupačni i usredsređeni na zajednicu. Studenti HCCC-a mogu nastaviti kurseve na dva kampusa, oba koja se nalaze u neposrednoj blizini čvorišta javnog prevoza.

Koledž pruža usluge stanovnicima i preduzećima okruga Hudson, jedan od najgušće naseljenih i etnički raznovrsnim oblastima Amerike. Naše studentsko telo odražava sastav okruga Hudson sa nešto više od 50% latinoameričkog nasleđa, oko 16% afroameričkog, 11% belog i 8% azijsko-američkih/pacifičkog ostrva. Više od jedne trećine HCCC studenata rođeno je izvan Sjedinjenih Država i prijavilo je skoro 105 različitih zemalja kao svoja mesta rođenja. Šezdeset procenata studentskog tela koledža su žene.


Jesen 2011 termin otvoren sa rekordnim upisom više od 9,400 studenata, 97% od kojih su u potrazi diplome. HCCC studenti uzimaju više kreditnih sati po semestru nego ikada ranije, a što se tiče ekvivalenata sa punim radnim vremenom, Koledž se sada svrstava kao osmi najveći koledž zajednice u Nju Džersiju. U maju 2011, Koledž je imao svoju najveću završnu klasu - više od 1,000 studenti!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

U proteklih nekoliko godina, HCCC je projektovao neviđeni rast u svojim ponudama kursa, uspostavio centralni program savetovanja, reorganizovao studentske aktivnosti i vladine programe i proširio broj i kvalitet svojih objekata. Pored dnevnih i večernjih časova, Koledž sada predviđa studije sedam dana u nedelji i njegova ponuda kurseva na mreži je u potpunosti realizovana..

HCCC je u potpunosti akreditovan od strane Komisije za visoko obrazovanje Udruženja srednjih država koledža i škola. Ostale akreditacije uključuju Komisija za akreditaciju tehnologije Odbora za akreditaciju inženjerske tehnologije; Nacionalna liga za akreditaciju komisije za negu; i Odbor za akreditaciju respiratorne nege.

Hudson County Community College je odavno poznat po svom Institutu za kulinarsku umetnost. Nagrađivani nacionalno priznati CAI nastavni plan i program jedan je od samo dva programa u regionu Njujorka koja će biti akreditovana od strane Američke komisije za akreditaciju kulinarske federacije. CAI studenti mogu nastaviti različite jednogodišnje do jednogodišnje sertifikate, kao i dvogodišnje saradnike. Sporazum o artikulaciji sa Univerzitetom Fairleigh Dickinson omogućava studentima CAI-a da zarade diplome i magistarske studije dok još studiraju u prostorijama Instituta za kulinarsku umetnost HCCC. CAI takođe pruža i sertifikate i AAS programe u upravljanju ugostiteljstvom.

HCCC Communiti Education Division radi u saradnji sa CAI, iu partnerstvu sa brojnim grupama zasnovanim na lokalnoj zajednici, kako bi se obezbedila obuka, radna spremnost/instrukcija životnih veština i sertifikacionih ispita kako bi se pomoglo ženama i njihovim porodicama da postignu samodovoljnost i da žive ispunjavajući i produktivni životi.

Centar za poslovnu& industriju koledža (CBI) posvećen je pružanju zajednice okruga Hudson kvalifikovanu i obrazovanu radnu snagu koja će omogućiti tom području da napreduje i razvija i pruža obrazovne časove i programe kako bi ispunili potrebe za učenjem preduzeća, organizacija i pojedinaca.

Pored toga što nudi jedan od najopsežnijih programa finansijske pomoći, Hudson County Community College Fondacija pruža stipendije za zaslužne studente. HCCC fondacija je dodelila $1.25 miliona stipendija za više od 1,000 studenata.

Istražite HCCC

Kao što smatrate Hudson County Community College (HCCC), na pamet će vam pasti dve reči: akademska izvrsnost. Pružanje visokokvalitetnog obrazovanja naš je glavni prioritet u HCCC-u. Dve druge reči, međutim, takođe će vam pasti na pamet dok istražujete HCCC: pogodnost i pristupačnost. Naš prelepi urbani časopis Skuare kampus (naš glavni kampus) je povoljno smešten u srcu okruga Hudson, manje od 20 minuta od Njujorka i Međunarodnog aerodroma Nevark Liberti, i lako je dostupan putem PATH, voza ili autobusa. Jednom kada ste u kampusu, videćete kako je lako zaobići se. Naša četiri satelitska kampusa strateški su locirana širom okruga Hudson, tako da bez obzira gde se nalazite, imate pristup našim kampusima i programima.

Pohađajte koledž na vašem rasporedu

U HCCC-u vam olakšavamo zaradu sertifikata ili diplome nudeći više od 300 dnevnih, večernjih i vikendnih kreditnih i nekreditnih kurseva koji odgovaraju vašem rasporedu i vašem budžetu. Naše veličine razreda su male, sa prosečnim odnosom učenika i nastavnika 18:1 za garantovanu individualnu pažnju. Ako vam je teško doći u kampus, nudimo i online kurseve. Bez obzira na vaš životni stil zahteva, pomoći ćemo vam da postavite raspored koji funkcioniše u okviru vaše vremenske linije, vašeg budžeta i vašeg života.

Najbolje od svega, u HCCC-u možete birati između više od 60 stepeni i programa sertifikata, uključujući naše vodeće kulinarske i negovačke programe. Mnogi naši studenti odlučuju da nastave školovanje nakon diplomiranja na HCCC-u; oba Univerzitet Fairleigh Dickinson i Univerzitet Nev Jersei Citi prihvataju prebacivanje HCCC studenata na svoje četvorogodišnje i magistarske programe, a oba nude pakete stipendija.

Pristupačnost i fleksibilnost

Znamo koliko skupo fakultetsko obrazovanje može biti, ali mislimo da ćete naći HCCC kao najbolja vrednost za vaš novac. Bićete prijatno iznenađeni da nauče HCCC ima pristupačne školarinu u tom području. I da li ste znali da 80 odsto naših redovnih studenata prima finansijsku pomoć? Naši iskusni savetnici rade sa svakim studentima pojedinačno, pomažući da pronađu pakete finansijske pomoći, honorarni rad i stipendije kako bi olakšali troškove pohađanja koledža. Takođe nudimo posebnu pomoć u školarini i/ili odricanja za veterane i nezaposlene. Želimo da budemo sigurni da svako ko želi da prisustvuje HCCC-u ne može sebi priuštiti da ne prisustvuje HCCC-u.

Jednom kada istražite HCCC, videćete da je to očigledno prvi izbor za vaše obrazovanje.

Lokacije

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Pitanja