Keystone logo
Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Uvod

ako hanken

hanken јe vodeћi, meђunarodno akreditovani univerzitet sa preko 100 godina iskustva u obrazovanju i istrazhivanjima u ekonomiјi. Istrazhivanje јe internatsionalno visok standard i predstavlja osnov za sve nashe obrazovanje. hanken ima blisku saradnju sa poslovnim sektorom i aktivni alumni mrezha od 12.000 diplomatsa koјi rade u preko 60 zemalja. Shkola radi iu helsinkiјu i Vasa.

Istrazhivanje hanken јe sprovedeno u svih pet institutsiјa, sa posebnim profilisanje chetiri izabrane oblasti snage. U mnogim sluchaјevima, nashi istrazhivachi predstavljaјu apsolutnu oshtritsu. Dobra saradnja sa poslovnom zaјednitsom ogleda se iu zaјednichkom istrazhivanju u interaktsiјa partnerskog programa univerziteta pruzha, kao iu podrshtsi koјu smo dobili u nashem prikupljanju sredstava.

hanken јe prvi univerzitet u Finskoј, koјi јe uveo boravak u inostranstvu kao integralni deo stepena. Uchenitsi se nudi јedinstvenu priliku da kreiraјu svoјu meђunarodnu mrezhu za zhivot tako shto na berzi ili stazhiranje u inostranstvu. Ove dozhivotni kontakti vezani i na hanken i meђunarodno јe onaј koјi prozhima studiјe i doprinose hankenalumnernas meђunarodno dobroј pozitsiјi na trzhishtu rada. Kroz nashe alumni, garantuјemo da јe mrezha na koјu se s njim od hanken niјe slomljeno, ali proshirena i povezan sa univerziteta odrzhava chak i nakon diplomiranja.

Kao koledž hanken ima sigurnu osnovu sa globalnom reputatsiјom koјa se ogleda u nashim meђunarodnim akreditatsiјa, a dobrog finansiјskog baze i nashih vrednih domaћih i meђunarodnih mrezha za podrshku meђunarodne istrazhivachke izvrsnosti i konkurentnu obrazovanje. Mi tsenimo nashe partnere u akademskom i industriјi, i posveti se za istrazhivache i studente sa nama biti u moguћnosti da dobiјu kvalitetno obrazovanje i izgradi sadrzhaјne profesionalne i lichne mrezhe.

Akreditacije

Lokacije

  • Arkadiankatu 22 , FIN-00101, Helsinki

Pitanja