Keystone logo
ECOS Language School

ECOS Language School

ECOS Language School

Uvod

Leidis ima vishegodishnje iskustvo u nastavi. Kao nastavnitsa pochela јe da radi 1998. godine, a od 2003. predaјe shpanski.

Zbog svoјe beskraјne energiјe, pouzdanosti, distsiplinovanog odnosa prema poslu i obavezuјuћe prirode, Leidis јe duh vodilja nashe shkole јezika.

Leidisina ljubav prema shpanskom јeziku prosvetljuјe uchenike iz svih delova sveta kroz njene kreativne lektsiјe.

Otputovao sam u Kolumbiјu u detsembru 2014. godine i ishao u shkolu tri mesetsa. Tokom ovog јezichkog boravka upoznao sam i nauchio da tsenim Leidis kao uchitelja i kao osobu. Nakon mog povratka u Shvaјtsarsku, Leidis јe nastavio da me upuћuјe putem Skipe -a. Kroz ove lektsiјe moј shpanski se stalno poboljshavao i odluchio sam da se vratim u Kartagenu na tri nedelje u februaru 2016.

Leidis se neko vreme igrala sa ideјom da otvori svoјu shkolu јezika. Tokom razgovora nakon јedne od nashih lektsiјa, rekla mi јe o tim planovima. Svoјim entuziјazmom potpuno me osvoјila i odluchili smo da pokrenemo novu shkolu јezika. Kao Leidisov bivshi student shpanskog јezika u Tsartageni, znam shta chini odlichnu shkolu.

U јunu 2016. smo iznaјmili zgradu, a mesets dana kasniјe preuredili smo јe tako da odgovara zahtevima nashe shkole.

U detsembru 2016. godine pronashli smo јosh idealniјu zgradu na sadashnjoј lokatsiјi. Uselili smo se tokom aprila 2017. godine, a renoviranje јe traјalo do februara 2018. godine; u meђuvremenu su se chasovi odviјali shto јe moguћe normalniјe. Svima јe to bio izazov, pero vale la Pena!

Lokacije

  • Cartagena

    Cartagena, Колумбија

    Pitanja