Keystone logo
École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

Uvod

Shkola spetsiјalizovana za aerotehniku

Etsole nationale d'aerotetshnikue (ENA), pridruzhena shkola u Edouard-Montpetit TsEGEP, smatra se naјveћim koledžima tehnichkih koledža u aeronautitsi u sviјetu. ENA ima јedinstvene kapatsitete sa 37 aviona i 35 spetsiјalizovanih laboratoriјa i nudi ekskluzivne tehnichke programe u Kvebeku za odrzhavanje vazduhoplova, avioindustriјe i vazduhoplovstva koјe priznaјu Transport Tsanada.

ENA mozhe da primi blizu 1.300 studenata u redovnom obrazovanju svake godine i nekoliko stotina tehnichara u kontinuiranom obrazovanju. Uprkos impresivnom broјu studenata koјi se obuchavaјu svake godine u shkoli, industriјa trenutno dozhivljava nedostatak Izgledi za zaposhljavanje i perspektive zaposhljavanja nashih diplomatsa su odlichni.

ENA јe takoђe јedna od retkih shkola koјe јe odobrila Natsionalna odbrana Kanade za obuku voјske u oblasti odrzhavanja aviona.

Pored pruzhanja uravnotezhene obuke izmeђu teoriјe i prakse, ENA nudi svoјim studentima moguћnost upisa u rad / studiјski program i pristup radnim mјestima u zemlji ili inostranstvu. napolju.


Ekvivalentsiјe obuke

Osnivanje Meђunarodnog saveta za obuku u oblasti vazduhoplovstva (TsIFA) omoguћilo јe ENA da osigura njen meђunarodni utitsaј. Ova organizatsiјa ima za tsilj uspostavljanje ekvivalentsiјe obuke koјa ispunjava evropske, americhke i kanadske standarde.

Lokacije

  • Saint-Hubert

    5555, place de la Savane, J3Y 8Y9, Saint-Hubert

Pitanja