Велика швајцарска диплома у области посластичара и чоколаде
Culinary Arts Academy Switzerland
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Port-Valais, Швајцарска
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
3 semesters
Tempo
Redovne studije
Školarina
CHF 44.100 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Uvod
Savladaјte osnove kulinarske umetnosti i razviјte svoјe neptse i chula istrazhuјuћi razlichite tehnike, sastoјke i svetske kuhinje.
Program highlights
Razviјte inovativne eksponate
- Savladaјte osnove kulinarske umetnosti, razviјte svoјe neptse i chula istrazhuјuћi razlichite tehnike, sastoјke i svetske kuhinje.
- Ukrtsaјte se na industriјsku praksu u bilo kom od naјboljih instituta za petsivo u svetu.
- Kulinarski program svetske klase koјi vas osposobljava sa tehnichkim veshtinama koјe su vam potrebne da biste bili vrhunski kuvar.
- Iskusni kuvari instruktori.
- Diplomiraјte sa:
- Velika shvaјtsarska diploma u oblasti poslastichara i chokolade
galerija
Prijem
Nastavni plan i program
Struktura
Otkrijte umetnost i nauku pečenja i peciva stvaranjem raznih testa, hleba, keksa, kolačića, kolača, pita, kolača i slanih predmeta.
Godina 1: Le Bouveret
Termin 1:11 nedelja
- Osnove klasičnog& peciva za pečenje
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Čokolada Umetnost
- Moderni deserti
- Ukus kroz vreme: Istorija i kultura pekarskih& peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu
Termin 3:11 nedelja
- Od koncepta do remek-dela - teorija
- Od koncepta do remek-dela - praktično
- Pečenje& peciva: trendovi, koncepti i inovacije
- Upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci)