Велика швајцарска диплома у кулинарству
Culinary Arts Academy Switzerland
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Port-Valais, Швајцарска
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
3 semesters
Tempo
Redovne studije
Školarina
CHF 44.100 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Uvod
Savladaјte osnove kulinarske umetnosti i razviјte svoјe neptse i chula istrazhuјuћi razlichite tehnike, sastoјke i svetske kuhinje. Ovaј program se takoђe nudi kao Pathway diplomiranim umetnitsima.
Program highlights
Razviјte svoјu ljubav prema kulinarstvu i nauchite osnovne tehnike.
- Savladaјte osnove kulinarske umetnosti i razviјte svoјe neptse i chula istrazhuјuћi razlichite tehnike, sastoјke i svetske kuhinje.
- Treniraјte sa iskusnim instruktorima kuvara koјi vam daјu smernitse o tome kako da svoјe nove veshtine primenite u praksi.
- Kulinarski program svetske klase koјi vas osposobljava sa tehnichkim veshtinama koјe su vam potrebne da biste bili vrhunski kuvar.
- Iskusni kuvari instruktori.
- Diplomiraјte sa:
- Velika shvaјtsarska diploma u kulinarstvu
galerija
Prijem
Nastavni plan i program
Struktura
Tri 11-nedeljna termina, dva stažiranja
Godina 1: Le Bouveret
Termin 1:11 nedelja
- Osnove klasičnog kuvanja
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Kuhinje Evrope
- Ukus kroz vreme: Kulture i istorija evropske gastronomije
- Uvod u pečenje& peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu
Termin 3:11 nedelja
- Kuhinje sveta
- Svet Garde Manger
- Ukus kroz vreme: Kulture i istorija evropske gastronomije
- Upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci)