Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Uvod

Cracow School of Art and Fashion Design основана је прије 30 година у Кракову, културном главном граду Пољске. Школа нуди наставу на енглеском језику у следећим областима:

  • Модни дизајн - диплома: модни дизајнер
  • Школа креативне фотографије - диплома: Фотограф ликовних уметности

Наше наставно особље су сви специјалисти из различитих области моде или фотографије, што им омогућава да пруже студијске програме који помажу студентима да ослободе свој пуни потенцијал. Ученици Cracow School of Art and Fashion Design стичу интензивну едукацију са индивидуалном пажњом. На крају образовања, могу започети професионалну каријеру са невероватним портфељем.

Школа омогућава ученицима да слободно и често комуницирају, подстичући размену идеја и дебату. Неформална, жива атмосфера ствара заједницу умјетника који раде.

Језични захтеви

Часови се одржавају на енглеском језику и потребно је познавање средњег нивоа енглеског језика. Часови пољског језика одржавају се прве године образовања и нису обавезни. Савјетујемо да прије почетка школске године испуните барем једномјесечни курс пољског преживљавања како бисте олакшали свој живот у Пољској.

За наше перспективне студенте који се одлуче за учење пољског језика у Кракову, отварамо једномјесечни курс језика у септембру.

Изгледи за каријеру дипломаната

Наши дипломирани модни стручњаци раде у свим областима моде у веома запаженим модним предузећима у Пољској и иностранству. Многи су отворили своје компаније. Они такође раде као слободни дизајнери и консултанти, креатори узорака, модни новинари, стилисти, фотографи, илустратори, лични купци, трговци и представници односа с јавношћу.

Наши дипломирани фотографи су нашли запослење у рекламним компанијама и модним часописима. Неки су се специјализовали и за фото новинарство или за фотографисање венчања, док су многи отворили сопствени бизнис.

Lokacije

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Pitanja