Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Придружите се нашем вебинару о нашој понуди курсева за јесен 2024. и 2024/2025.

Utorak MaMolim vas da se pridruzhite nashem vebinaru na nashem kursu za leto 2024., јesen 2024. i 2024/2025. u ponudi kurseva 14. 2024. u 13:30 (po frantsuskom vremenu)

Uvod

The Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS), od 1919. godine priznaje studente iz celog sveta, od pravih početnika do profesora francuskog kao stranog jezika. Cours de Civilisation Française de la Sorbonne Obezbeđuju kurseve francuskog jezika iz fonetike i časova francuske civilizacije. Oni takođe nude specijalizovane module i (TCF, DELF, DALF), koji olakšavaju prijem na francuske univerzitete. Naš centar za učenje nalazi se na 16 -22 rue de Martignac - 75007 Pariz. Sekretarijat je spreman da vas pozdravi i odgovori na sva vaša pitanja. Takođe nudimo stambenu pomoć, administrativnu podršku, kulturne usluge, biblioteku, nekoliko studijskih dvorana, rezidencijalnu salu i računarske laboratorije. Sve učionice su opremljene interaktivnim tablama (IVB) , a naše fonetske laboratorije imaju vrhunsku IT tehnologiju. Pristup Internetu obezbeđuje Vi-Fi mreža koja obuhvata celu zgradu.

Ispitni centar

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne Takođe imaju zvanični ispitni centar za polaganje TCF, DELF i DALF francuskih nacionalnih ispita. Naš ispitni centar se sastoji od dva čvorišta: TCF (Francuski test znanja) čvorište i DELF-DALF (Diploma u francuskim studijama - Diploma u naprednom francuskom) čvorište. Ovi testovi su dizajnirani da procene opšti nivo francuskog jezika kako je definisano Zajednički evropski referentni okvir za jezike (CEFR). Namenjeni su svima koji žele da procene i potvrde svoje znanje francuskog jezika - iz profesionalnih, ličnih ili akademskih razloga - na jednostavan, pouzdan i brz način.

CCFS Sorbona [FLE u Parizu] (@ccfssorbonne) • Fotografije i video snimci na Instagramu

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Pariz | Facebook

CCFS Sorbona (@ccfsorbonne)/Tvitter

href=" https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Prijem

Uslovi upisa: da imaјu vishe od 18 godina i da imaјu zavrshenu srednju struchnu spremu (batshelor nivo).

Zahtevi za vizu

Studenti izvan Evropske uniјe, koјi zhele da studiraјu duzhe od 3 mesetsa, mogu da podnesu zahtev za studentsku vizu tako shto ћe se priјaviti za kurseve frantsuske tsivilizatsiјe na Sorboni.

Stipendije i finansiranje

Studenti sa statusom ili statusom politichke izbeglitseEvropska privremena zashtita, mozhete nas kontaktirati i priјaviti se za delimichan grant

Izjave studenata

Lokacije

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Pitanja