уметност печење
Cookery School at Little Portland Street
Ključne informacije
Lokacija kampusa
London, Уједињено Краљевство
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Fleksibilno vreme
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Ako se dopada kao sledeћi Mari Berri onda јe ovo kurs za vas. Ovaј intenzivni tri dana seriјe vas vodi kroz kljuchnih printsipa kolacha, petsiva i hleba. Svaki dan ћete uzhivati lagani doruchak svezhe petsiva pre postavljanja na posao da nauche tehnike i veshtine, pripremite sastoјke i retsepte i kuvati raznovrstan meni. Na kraјu svake klase ћesh sesti da јede lagani ruchak i pokushati sve ste napravili kao Foretsast retsepte sa kuvara.
Dan 1: Torte & Sveet Petsivo
U ovoј sesiјi ћete napraviti Pate Sutsree, slatko testo koјe mora biti rashlaђen pre pechenja; puslitse - razumemo vashe belantsa i chine delikatne matsaroons; torte - istrazhuјu torta pechenje, gledaјuћi putera kolacha, torti na bazi nafte i brzih torti. Uzmite PATE Sutsree i pretvoriti ga u pitu od јabuka i sezonskog voћa tart pre zavrshetka sednitse pripremom i dodaјe preliva na svoјe svezhe pechenih kolacha. Kada se to uradi biћete spremni da sedne da јede.
Dan 2: pite i petsiva savouri
Nasha druga klasa se fokusira na kratko kore petsiva i lisnatog testa. Vi ћete napraviti svoј vlastiti lisnatog testa i kratak koru da se kuћi i eksperimentishu sa јosh. Koristeћi obe tehnike ћete napraviti pitu povrћa, Tsornish grudnjaka i piletinu i pitu od pechuraka sa kratkom kore, a stitutsiјi paradaјza tart, kobasitsa rolnitse, sir slamke i slatke frantsuskih Palmiers sa uvlachenja. Nakon svega shto ћesh sesti da јede!
Dan 3: Kuitsk hleb, kvasats hleb i Kroasani
Pochevshi sa brzim hleba ћemo istrazhuјe printsipe izrade kolache, kolache i kukuruzni hleb. Saznaјte vishe o kvastsa hleba, to ћe ukljuchiti shto zhitnitsa i integralni hleb, razume raznovrsnost belog hleba i da somun, fotsatstsia i testo za pitsu. Petsite traditsionalni opleteni Tshollah hleb, i na kraјu, koristite uchenje iz dana 2 i 3 i spiska i da imate kroasan. Ruchak i konachno Foretsast tri dana ћe zakljuchiti kurs.
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Диплома из области пекарства и посластичарства
- Online Canada
- Toronto, Канада
Диплома ин Бакинг
- Vancouver, Канада
Професионално пециво и посластице
- Sisak, Хрватска