Keystone logo
Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Uvod

Novi dom daleko od kuće

Studenti kampus s ljubavlju nazivaju „balonom“ - međunarodnim mikrokozmosom na engleskom jeziku usred Evrope, gde ćete živeti i učiti sa studentima iz preko 100 zemalja. Nakon semestra u konstruktoru, svaki kutak kampusa biće povezan sa lepom memorijom. Bilo da je to grupa sedišta na uglu tihog studijskog područja gde ste proveli celu noć naporno radeći, smejući se sa prijateljima i naručujući picu u 3 sata ujutro.

Bilo da se radi o malim brdima na Campus Green koje ste vi i vaši prijatelji koristili za sankanje na poslužavnicima kafeterije kada je zimi pao prvi sneg. Bilo da je to drvo ispred vašeg koledža, gde za sreću okačite svoju prvu bugarsku narukvicu prijateljstva. Živjeti i učiti u kampusu znače da će se vaši prijatelji uskoro osjećati kao porodica i da će kampus postati novi dom daleko od kuće.

Kad god posetioci dođu u kampus, impresionirani su lepotom prostranog, zelenog kampusa od 34 hektara. Veliki kampus zeleni usred kampusa i fudbalskog terena privlače studente da sede zajedno, da se sunčaju i bave sportom napolju.

Zaronite u različitost

Omogućavanje studentima da neguju svoje interpersonalne i interkulturalne kompetencije važna je komponenta obrazovne misije Univerziteta konstruktora. Kao student godine fondacije, možete u potpunosti iskoristiti mnoge mogućnosti učenja unutar i izvan učionice. Uronite u okruženje interkulturalnog kampusa, učestvujte u raznim sportskim aktivnostima ili postanite član jednog od mnogih društvenih, kulturnih, političkih, akademskih i preduzetničkih klubova u kampusu.

Stambeni fakulteti u kampusu nude sigurno, interaktivno i inspirativno iskustvo života i učenja: Dobićete privatnu sobu u dvosobnom stanu i deliti zajedničke prostorije i kupatilo sa cimerom, koji je obično različite nacionalnosti.

Kafeterije na koledžu nude doručak, ručak i večeru i odličan su prostor za upoznavanje, ćaskanje i opuštanje sa prijateljima. Cjelodnevni pristup najsavremenijem rekreativnom centru u kampusu i dobro opremljenim oblastima aktivnosti kao što su pozorišni prostor, sportski tereni, plesna soba i papirni studio samo je jedna od pogodnosti života u našem prelepom kampusu. Kampus se nalazi u neposrednoj blizini centra grada Bremena, pomorskog multikulturalnog i preduzetničkog grada na severu Nemačke.

Lokacije

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Pitanja