Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Uvod

Smešten u centru grada Vankuvera,Canadian College nalazi se u ulici Alberni, zajedno sa trgovcima visoke mode, vrhunskim restoranima i poznatim hotelima. Naš kampus uključuje 28 učionica, eh! restoran, kancelarije i sunčana terasa na krovu. Takođe imamo studentsku rezidenciju van kampusa na pešačkoj udaljenosti.

Zgrada

Učionice se nalaze na 2., 3. i 4. spratu, sa kancelarijama na 4. spratu i velikom krovnom baštom na 5. spratu.

Učionice

Naše moderne učionice, svaka opremljena brzim internetom, elektranama za uređaje učenika i ekranom visoke definicije, dizajnirane su da olakšaju učenje usmereno na učenika.

eh! Restoran

Sa odličnom hranom i prijateljskom atmosferom, Eh! je savršeno mesto za jelo, piće i druženje nakon nastave. Eh! nudi diskontirane planove obroka za studente, a takođe je domaćin besplatnog kluba za razgovore svake nedelje.

Kancelarije

Na četvrtom spratu, u našoj velikoj kancelariji otvorenog koncepta, naše ljubazno osoblje je na raspolaganju da vam pomogne tokom vašeg boravka.

Rooftop Patio

Krovna terasa je odličan otvoreni prostor u kojem studenti mogu ručati i učestvovati u nekoliko aktivnosti, kao što su letnji roštilj, ping pong, časovi joge i plesa.

Studentska rezidencija

Smešten u centru Vankuvera, studentska rezidencija udaljena je blokovima od parka Stanlei, u blizini mnogih pristupačnih restorana i barova i nekoliko minuta hoda doCanadian College.

Lokacije

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Pitanja