Keystone logo
© Birmingham City University
Birmingham City University

Birmingham City University

Birmingham City University

Uvod

Sa oko 29,000 studenata iz 100 zemalja, (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) Birmingham City University je veliko i raznoliko mesto za studiranje. Studente stavljamo u središte svega što radimo, pružajući im najbolje mogućnosti za budući uspeh.

Univerzitet za Birmingem

Stavili smo 270 miliona funti u regionalnu ekonomiju i podržavamo hiljade radnih mesta u toj oblasti. Ulažemo 340 miliona funti u naše imanje, uključujući veliku ekspanziju našeg gradskog kampusa u Eastsideu, pružajući studentima zavidan spektar objekata.

Društvena odgovornost

Birmingham City University Mi smo posvećeni transformaciji života učenika i unapređenju mogućnosti kroz obrazovanje i unapređenje. Mi igramo ključnu ulogu u podršci privredi i javnom sektoru u Birmingemu i Vest Midlands, kao Univerzitet za grad Birmingham.

Bilo da se razvija istraživanje kako bi se omogućilo ljudima da vode zdraviji život, smanjuju maltretiranje u školama ili pomažu talentovanoj deci u Južnoj Africi da postignu svoj muzički potencijal, Birmingham City University preduzima širok spektar posla kako bi se osiguralo da delujemo kao društveno odgovoran univerzitet.

U ponedeljak 17 Septembar 2018, objavili smo da je osoblje glasalo za Acorn dečji hospicij i Birmingham i Solihull ženske pomoći da budu izabrane dobrotvorne organizacije Univerziteta.

Lokacije

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Pitanja